Selahattin Demirtaş'ın mektuplarına sansür

GÜNDEM 03.06.2020 - 17:00, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Selahattin Demirtaş'ın mektuplarına sansür

Selahattin Demirtaş'ın mektuplarının sansürlendiğini açıklayan eşi Başak Demirtaş, Adalet Bakanlığı'na 'Sırada ne var?' diye sordu.

haberimizvar.net-  Edirne Cezaevi’nde tutulan HDP’nin eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın ailesine gönderdiği mektuplar idare tarafından sansürlendi. Sansürlenen mektup sayfalarını sosyal medyadan paylaşan eşi Başak Demirtaş, “Yüz yüze görüş kaldırıldı. Görüntülü görüşme imkanı sağlanmadı. Şimdi de sansür. Sırada ne var?” diye sordu. Başak Demirtaş sorularını Adalet Bakanlığı ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün Twitter hesaplarına yönlendirdi. Başak Demirtaş   ✔@Basak__Demirtas     Yüz yüze görüş kaldırıldı. Görüntülü görüşme imkanı sağlanmadı. Şimdi de sansür. Sırada ne var? @adalet_bakanlik @abdulhamitgul           Başak Demirtaş’ın paylaştığı fotoğraflarda sansürlenen sayfaların üzerinde, “2020/208 Disiplin Kurulu” ifadesi yer aldı. Bu sayfaların sansürden kurtulan bölümlerinde ise Selahattin Demirtaş’ın, “Fotoğraflarda sizi iyi gördüm ama bunlar 10 gün önceki fotolar. Umarım hep iyisinizdir. Biz de iyiyiz, bildiğiniz şeyler” ve “Şimdilik sağlık zamanı, şu salgın, milleti iyice perişan etmeden sonlansa herkes rahat bir nefes alacak” ifadeleri okunabiliyor.  
Selahattin Demirtaş'ın mektuplarının sansürlendiğini açıklayan eşi Başak Demirtaş, Adalet Bakanlığı'na 'Sırada ne var?' diye sordu.

haberimizvar.net-  Edirne Cezaevi’nde tutulan HDP’nin eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın ailesine gönderdiği mektuplar idare tarafından sansürlendi. Sansürlenen mektup sayfalarını sosyal medyadan paylaşan eşi Başak Demirtaş, “Yüz yüze görüş kaldırıldı. Görüntülü görüşme imkanı sağlanmadı. Şimdi de sansür. Sırada ne var?” diye sordu. Başak Demirtaş sorularını Adalet Bakanlığı ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün Twitter hesaplarına yönlendirdi.

 

Yüz yüze görüş kaldırıldı. Görüntülü görüşme imkanı sağlanmadı. Şimdi de sansür. Sırada ne var? @adalet_bakanlik @abdulhamitgul

Resmi Twitter'da görüntüleResmi Twitter'da görüntüleResmi Twitter'da görüntüleResmi Twitter'da görüntüle
 
 

 

Başak Demirtaş’ın paylaştığı fotoğraflarda sansürlenen sayfaların üzerinde, “2020/208 Disiplin Kurulu” ifadesi yer aldı. Bu sayfaların sansürden kurtulan bölümlerinde ise Selahattin Demirtaş’ın, “Fotoğraflarda sizi iyi gördüm ama bunlar 10 gün önceki fotolar. Umarım hep iyisinizdir. Biz de iyiyiz, bildiğiniz şeyler” ve “Şimdilik sağlık zamanı, şu salgın, milleti iyice perişan etmeden sonlansa herkes rahat bir nefes alacak” ifadeleri okunabiliyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.