Selahattin Demirtaş’tan Cumartesi Anneleri’ne şarkı

GÜNDEM 04.06.2021 - 18:01, Güncelleme: 04.06.2021 - 18:01
 

Selahattin Demirtaş’tan Cumartesi Anneleri’ne şarkı

Cezaevinde tutulan HDP eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın Cumartesi Anneleri için yazıp bestelediği ‘Diren Anne’ şarkısını Ruken Yılmaz ve Mervan Tan seslendirdi.

haberimizvar.net-  Silivri Cezaevi’nde tutulan Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın sözlerini yazdığı ve bestelediği ‘Diren Anne’ adlı şarkı Kom Müzik tarafından yayınlandı. Ruken Yılmaz ve Mervan Tan’ın seslendirdiği bestenin düzenlemesini Nurhak Kılagöz yaptı.  BAŞAK DEMİRTAŞ DUYURDU Selahattin Demirtaş’ın bestesini eşi Başak Demirtaş sosyal medyada şu sözlerle duyurdu: “Selahattin, Cumartesi Anneleri için yazıp besteledi, Kom Müzik ve MKM’nin ev sahipliğinde Ruken Yılmaz ile Mervan Tan seslendirdi, Nurhak Kılagöz düzenledi. Emek veren herkesin yüreğine sağlık. Evlat acısı ve hasreti çeken tüm annelere”… ‘DİREN ANNE’NİN SÖZLERİ Söz ve müziği Demirtaş’a ait ‘Diren Anne’ adlı şarkı sözleri şöyle: “Gözünü ayırma bizden. Biz bulutuz, gör anne.    Her yağmurda biz varız, Her boranda biz anne. Meydanlar sana yasak. Kalpler şimdi buz, anne. Hangi kitaba el basak, Hangi yaraya tuz, anne? Diren anne, sen umudun goncası. Dört yaprakta açan bahtın yoncası. Diner elbet bir gün yürek sancısı. Devran döner, biz döneriz, gül anne”. 
Cezaevinde tutulan HDP eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın Cumartesi Anneleri için yazıp bestelediği ‘Diren Anne’ şarkısını Ruken Yılmaz ve Mervan Tan seslendirdi.

haberimizvar.net-  Silivri Cezaevi’nde tutulan Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın sözlerini yazdığı ve bestelediği ‘Diren Anne’ adlı şarkı Kom Müzik tarafından yayınlandı. Ruken Yılmaz ve Mervan Tan’ın seslendirdiği bestenin düzenlemesini Nurhak Kılagöz yaptı. 

BAŞAK DEMİRTAŞ DUYURDU

Selahattin Demirtaş’ın bestesini eşi Başak Demirtaş sosyal medyada şu sözlerle duyurdu: “Selahattin, Cumartesi Anneleri için yazıp besteledi, Kom Müzik ve MKM’nin ev sahipliğinde Ruken Yılmaz ile Mervan Tan seslendirdi, Nurhak Kılagöz düzenledi. Emek veren herkesin yüreğine sağlık. Evlat acısı ve hasreti çeken tüm annelere”…

‘DİREN ANNE’NİN SÖZLERİ


Söz ve müziği Demirtaş’a ait ‘Diren Anne’ adlı şarkı sözleri şöyle:
“Gözünü ayırma bizden.
Biz bulutuz, gör anne.   
Her yağmurda biz varız,
Her boranda biz anne.

Meydanlar sana yasak.
Kalpler şimdi buz, anne.
Hangi kitaba el basak,
Hangi yaraya tuz, anne?

Diren anne, sen umudun goncası.
Dört yaprakta açan bahtın yoncası.
Diner elbet bir gün yürek sancısı.
Devran döner, biz döneriz, gül anne”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.