Şemdinli’de orman yangını

GÜNDEM 18.08.2021 - 10:37, Güncelleme: 18.08.2021 - 10:37
 

Şemdinli’de orman yangını

Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangına müdahale edilmediği belirtildi. Bölge halkı yetkililere acil müdahale çağrısında bulundu.

haberimizvar.net- Hakkari Şemdinli’de başlayan ve söndürülmeyen orman yangını sabah saatlerinde de devam etti. Bölge halkı yetkililere acil müdahale çağrısında bulundu. HDP Hakkari Milletvekili Sait Dede, “Şemdinli’de yangına derhal müdahale edilmelidir. Ormanlarımızı yakmalarına sessiz kalmayacağız” dedi.  YANGIN KÖYLERE YAKLAŞTI  Mezopotamya Ajansı’nda yer alan haberde, “Saatlerdir devam eden yangın etkisini giderek arttırıyor. Bölgede herhangi bir müdahalenin yapılmadığı ormanlık alanda, yangının diğer köylere de yakınlaştığı belirtildi” ifadesi yer aldı.  
Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangına müdahale edilmediği belirtildi. Bölge halkı yetkililere acil müdahale çağrısında bulundu.

haberimizvar.net-  Hakkari Şemdinli’de başlayan ve söndürülmeyen orman yangını sabah saatlerinde de devam etti. Bölge halkı yetkililere acil müdahale çağrısında bulundu. HDP Hakkari Milletvekili Sait Dede, “Şemdinli’de yangına derhal müdahale edilmelidir. Ormanlarımızı yakmalarına sessiz kalmayacağız” dedi.

 YANGIN KÖYLERE YAKLAŞTI

 Mezopotamya Ajansı’nda yer alan haberde, “Saatlerdir devam eden yangın etkisini giderek arttırıyor. Bölgede herhangi bir müdahalenin yapılmadığı ormanlık alanda, yangının diğer köylere de yakınlaştığı belirtildi” ifadesi yer aldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.