Sen duvara yastık resmi çiz!

GÜNDEM 28.06.2021 - 18:52, Güncelleme: 28.06.2021 - 18:52
 

Sen duvara yastık resmi çiz!

Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal’ın kendisi hakkındaki iddialarına yanıt veren Uğur Dündar; “Halk TV’yi CHP’nin parasıyla mı aldınız? Bunun cevabını verirsin, duvara yatak resmi çizer ve karşısına geçip mışıl mışıl uyursun” dedi.

haberimizvar.net-Gazeteci Uğur Dündar ile Baykal ailesi arasındaki karşılıklı suçlamalar daha da şiddetlendi. Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal’ın kendisi hakkındaki iddialarına yanıt veren Dündar, “Aslı Baykal, Halk TV’ye Genel Yayın Yönetmeni olmak istediğimi kabul görmeyince de hakkımı helâl etmediğimi söylemiş. Aslı Hanım, babanız siz ve Şaban Sevinç’in önünde bana hisse vermeyi ve Yönetim Kurulu’na almayı teklif ettiğinde ‘Akçeli işlere girmem’ deyip reddeden kişi benim” dedi. BAYKAL HALK TV’Yİ NASIL ALDI? Uğur Dündar şu paylaşımları yaptı: “Sayın Aslı Baykal, Halk TV Baykal ailesininken, 7 yıl boyunca tek kuruş almadan reyting rekorlu programlar yaptım. Acaba siz Halk TV’yi kaç paraya aldınız? Faturanız var mı? Yoksa TV CHP’nin parasıyla mı alındı? (Not: Halk TV’nin yeni sahibi parayı bastırdı ve hakkıyla satın aldı.)”. SEN DUVARA YATAK RESMİ ÇİZ “Aslı Hanım, birçok yere Sözcü’nün aracıyla gittik Cebimizden 100 bin TL’den fazla yemek parası harcadık. Size tek bir fatura ödetmedik. Reyting rekorlu, bol reklamlı programlar yapalım, uçak biletlerimizi de biz ödeyelim. Çok ayıp! İzmir’de benim değil, Halk TV’nin temsilcisi vardı. Hesap verebilir ve şeffaf olmanın keyfi bambaşka. Cevabını verirsin, duvara yatak resmi çizer ve karşısına geçip mışıl mışıl uyursun”. 
Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal’ın kendisi hakkındaki iddialarına yanıt veren Uğur Dündar; “Halk TV’yi CHP’nin parasıyla mı aldınız? Bunun cevabını verirsin, duvara yatak resmi çizer ve karşısına geçip mışıl mışıl uyursun” dedi.

haberimizvar.net-Gazeteci Uğur Dündar ile Baykal ailesi arasındaki karşılıklı suçlamalar daha da şiddetlendi. Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal’ın kendisi hakkındaki iddialarına yanıt veren Dündar, “Aslı Baykal, Halk TV’ye Genel Yayın Yönetmeni olmak istediğimi kabul görmeyince de hakkımı helâl etmediğimi söylemiş. Aslı Hanım, babanız siz ve Şaban Sevinç’in önünde bana hisse vermeyi ve Yönetim Kurulu’na almayı teklif ettiğinde ‘Akçeli işlere girmem’ deyip reddeden kişi benim” dedi.

BAYKAL HALK TV’Yİ NASIL ALDI?

Uğur Dündar şu paylaşımları yaptı: “Sayın Aslı Baykal, Halk TV Baykal ailesininken, 7 yıl boyunca tek kuruş almadan reyting rekorlu programlar yaptım. Acaba siz Halk TV’yi kaç paraya aldınız? Faturanız var mı? Yoksa TV CHP’nin parasıyla mı alındı? (Not: Halk TV’nin yeni sahibi parayı bastırdı ve hakkıyla satın aldı.)”.

SEN DUVARA YATAK RESMİ ÇİZ

“Aslı Hanım, birçok yere Sözcü’nün aracıyla gittik Cebimizden 100 bin TL’den fazla yemek parası harcadık. Size tek bir fatura ödetmedik. Reyting rekorlu, bol reklamlı programlar yapalım, uçak biletlerimizi de biz ödeyelim. Çok ayıp! İzmir’de benim değil, Halk TV’nin temsilcisi vardı. Hesap verebilir ve şeffaf olmanın keyfi bambaşka. Cevabını verirsin, duvara yatak resmi çizer ve karşısına geçip mışıl mışıl uyursun”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.