Sen yoksan bir eksiğiz !..

YEREL 10.03.2024 - 15:16, Güncelleme: 10.03.2024 - 15:16
 

Sen yoksan bir eksiğiz !..

CHP Antalya örgütünün önemli isimlerinden Ayhan Zor, kuruculuğu ve sözcülüğünü üstlendiği 'Perşembe Platformu' adına yaptığı sosyal medya paylaşımında çarpıcı ifadelere yer verdi.

'Perşembe Platformu'nun kuruluşunda etkin çalışmalar sergileyen CHP Antalya Örgütü'nün önemli isimlerinden Ayhan Zor, platform adına yaptığı sosyal medya platformunda şu görüşlere yer verdi: Perşembe Platformu olarak tüm yol arkadaşlarımız birlikteliğinde, yüreklerimizde yanan Yurtseverlik ateşi ve Cumhuriyetçi bilincin rehberliğinde, Büyükşehir ve Konyaaltı Belediyeleri başta olmak üzere, bu uğurda, tüm ilçelerimizde partimizin zafer bayrağını dalgalandırmak için omuz omuza, bir bütün olarak mücadele ediyoruz. Tarih yazmak adına çıkılan bu yolda, birbirimize sarsılmaz bir bağ ile bağlıyız.  Zafer, ancak bu eşsiz birlik ve beraberlik sayesinde mümkün olacak.  Sen yoksan bir eksiğiz.
CHP Antalya örgütünün önemli isimlerinden Ayhan Zor, kuruculuğu ve sözcülüğünü üstlendiği 'Perşembe Platformu' adına yaptığı sosyal medya paylaşımında çarpıcı ifadelere yer verdi.

'Perşembe Platformu'nun kuruluşunda etkin çalışmalar sergileyen CHP Antalya Örgütü'nün önemli isimlerinden Ayhan Zor, platform adına yaptığı sosyal medya platformunda şu görüşlere yer verdi: Perşembe Platformu olarak tüm yol arkadaşlarımız birlikteliğinde, yüreklerimizde yanan Yurtseverlik ateşi ve Cumhuriyetçi bilincin rehberliğinde, Büyükşehir ve Konyaaltı Belediyeleri başta olmak üzere, bu uğurda, tüm ilçelerimizde partimizin zafer bayrağını dalgalandırmak için omuz omuza, bir bütün olarak mücadele ediyoruz. Tarih yazmak adına çıkılan bu yolda, birbirimize sarsılmaz bir bağ ile bağlıyız. 
Zafer, ancak bu eşsiz birlik ve beraberlik sayesinde mümkün olacak. 
Sen yoksan bir eksiğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.