Senfoniden viyolonsel keyfi

KÜLTÜR 09.04.2022 - 15:00, Güncelleme: 09.04.2022 - 15:00
 

Senfoniden viyolonsel keyfi

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası'nın (ADSO) konserler dizisi devam ediyor. ADSO'nun solisti bu kez viyolonsel sanatçısı Mehmet Gökhan Bağcı oldu. Bağcı, klasik müzik severlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

haberimizvar.net- Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda gerçekleşen konserde viyolonsel sanatçılığı yanında oda müziği, müzik festivali gibi organizasyonların sanat yönetmenliği görevlerini de sürdüren Mehmet Göhan Bağcı solist olarak sahnedeki yerini aldı.  Sanatçı Mehmet Gökhan Bağcı, viyolonseliyle dünyaca ünlü besteci E.Elgar'ın viyolonsel konçertosunu Antalyalı sanatseverler için seslendirdi. Bağcı'nın viyolonseline orkestra şefliği yarışmalarının kurucusu İtalyan Şef Andrea Vitello'nun yönettiği orkestra da eşlik etti. İzleyenlere viyolonsel keyfi yaşatan sanatçı alkış yağmuru altında sahneden ayrıldı.  Konserin ikinci bölümünde ise orkestra ünlü besteci P.I. Çaykovski'nin 'Romeo ve Juliet Fantezi Üvertürü'nü yorumladı.  
Antalya Devlet Senfoni Orkestrası'nın (ADSO) konserler dizisi devam ediyor. ADSO'nun solisti bu kez viyolonsel sanatçısı Mehmet Gökhan Bağcı oldu. Bağcı, klasik müzik severlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

haberimizvar.net- Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda gerçekleşen konserde viyolonsel sanatçılığı yanında oda müziği, müzik festivali gibi organizasyonların sanat yönetmenliği görevlerini de sürdüren Mehmet Göhan Bağcı solist olarak sahnedeki yerini aldı.

 Sanatçı Mehmet Gökhan Bağcı, viyolonseliyle dünyaca ünlü besteci E.Elgar'ın viyolonsel konçertosunu Antalyalı sanatseverler için seslendirdi. Bağcı'nın viyolonseline orkestra şefliği yarışmalarının kurucusu İtalyan Şef Andrea Vitello'nun yönettiği orkestra da eşlik etti. İzleyenlere viyolonsel keyfi yaşatan sanatçı alkış yağmuru altında sahneden ayrıldı.

 Konserin ikinci bölümünde ise orkestra ünlü besteci P.I. Çaykovski'nin 'Romeo ve Juliet Fantezi Üvertürü'nü yorumladı.

 ANTALYA DEVLET SENFONI ORKESTRASI'NIN (ADSO) KONSERLER DIZISI DEVAM EDIYOR. ADSO'NUN SOLISTI BU KEZ VIYOLONSEL SANATCISI MEHMET GOKHAN BAGCI OLDU. BAGCI, KLASIK MUZIK SEVERLERE UNUTULMAZ BIR AKSAM YASATTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.