Şenol Güneş istifa etti

SPOR 06.10.2023 - 12:15, Güncelleme: 06.10.2023 - 13:59
 

Şenol Güneş istifa etti

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş istifa etti. Beşiktaş Kulübü, konu ile ilgili açıklama yayınladı.

haberimizvar.net- UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 2. maçında 2-0 öne geçtiği karşılaşmada İsviçre ekibi Lugano'ya 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta olağanüstü bir gece yaşandı. Beşiktaş’ta Lugano maçının ardından Başkan Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu ve Şenol Güneş ile dört saat süren olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi. Teknik direktör Şenol Güneş öğle saatlerinde istifa ettiğini açıkladı. Beşiktaş Kulübü, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır. Şenol Güneş’e kulübümüze katkıları nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş istifa etti. Beşiktaş Kulübü, konu ile ilgili açıklama yayınladı.

haberimizvar.net- UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 2. maçında 2-0 öne geçtiği karşılaşmada İsviçre ekibi Lugano'ya 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta olağanüstü bir gece yaşandı.

Beşiktaş’ta Lugano maçının ardından Başkan Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu ve Şenol Güneş ile dört saat süren olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi.

Teknik direktör Şenol Güneş öğle saatlerinde istifa ettiğini açıkladı.

Beşiktaş Kulübü, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır. Şenol Güneş’e kulübümüze katkıları nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.