Sera ve portakal bahçesinde kadınlara KADES tanıtıldı

GÜNDEM 04.12.2021 - 13:03, Güncelleme: 04.12.2021 - 13:03
 

Sera ve portakal bahçesinde kadınlara KADES tanıtıldı

Antalya'nın Finike ilçesinde jandarma ekipleri sera ve portakal bahçesinde çalışan kadınlara Kadın Destek Uygulaması'nı (KADES) tanıttı.

 haberimizvar.net- Antalya İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddet Mücadele ve Çocuk Şube Müdürlüğü ile Finike Aile İçi Şiddet Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri , Finike İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesindeki kadın tarım işçilerini ziyaret etti. Sera ve portakal bahçelerinde çalışan kadınlarlarla görüşen jandarma ekipleri KADES'i anlattı. Programı kadınların telefonuna yükleyen jandarma ekipleri, kadınlara aile içi ve kadına şiddet konularında bilgilendirme yaptı.  ŞEHİT AİLESİ ZİYARETİDE YAPILDI  Ekipler daha sonra Suriye İdlip'te rejim unsurlarının roket ve uçak saldırısı sonucu 27 Şubat 2020'de şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz'ın ailesini ziyaret ettiler.  
Antalya'nın Finike ilçesinde jandarma ekipleri sera ve portakal bahçesinde çalışan kadınlara Kadın Destek Uygulaması'nı (KADES) tanıttı.

 haberimizvar.net- Antalya İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddet Mücadele ve Çocuk Şube Müdürlüğü ile Finike Aile İçi Şiddet Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri , Finike İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesindeki kadın tarım işçilerini ziyaret etti. Sera ve portakal bahçelerinde çalışan kadınlarlarla görüşen jandarma ekipleri KADES'i anlattı. Programı kadınların telefonuna yükleyen jandarma ekipleri, kadınlara aile içi ve kadına şiddet konularında bilgilendirme yaptı.

 ŞEHİT AİLESİ ZİYARETİDE YAPILDI

 Ekipler daha sonra Suriye İdlip'te rejim unsurlarının roket ve uçak saldırısı sonucu 27 Şubat 2020'de şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz'ın ailesini ziyaret ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.