Sergen Yalçın Akrep'in yeni teknik patronu

SPOR 31.12.2023 - 18:04, Güncelleme: 31.12.2023 - 18:04
 

Sergen Yalçın Akrep'in yeni teknik patronu

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Nuri Şahin'den boşalan teknik direktörlük koltuğunu Sergen Yalçın'a emanet etti. 51 yaşındaki deneyimli futbol adamı, 2 yıl aradan sonra Süper Lig'e geri döndü.

haberimizvar.net- Sports Digitale'in haberine göre; Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Borussia Dortmund'a katılan Nuri Şahin'den boşalan teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın getirildi. Tarafların 1.5 yıllık sözleşme üzerinden el sıkıştığı, anlaşmanın kısa süre içinde resmiyete döküleceği belirtildi. Sergen Yalçın'ın adı eski kulübü Beşiktaş ile anılıyordu. Antalyaspor, Süper Lig'de 17 maç sonunda 24 puana sahip ve 8. sırada yer alıyor. SERGEN YALÇIN'IN BEŞİKTAŞ KARİYERİ Teknik direktörlük kariyerinde Gaziantepspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor, Yeni Malatyaspor ve son olarak Beşiktaş'ı yöneten Sergen Yalçın, 2 yıldır takım çalıştırmıyordu. 2020/21 sezonunda Beşiktaş'la Süper Lig ve Türkiye Kupası'nı kazanan Sergen Yalçın, ertesi sezon Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasını puansız tamamlayıp Süper Lig'de de 15 haftada liderin 18 puan gerisine düşünce görevinden istifa etmişti. Sergen Yalçın Beşiktaş'ın başında çıktığı 79 resmi maçta 45 galibiyet, 10 beraberlik ve 24 mağlubiyet yaşayarak 1.84 puan ortalaması yakalamıştı.
Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Nuri Şahin'den boşalan teknik direktörlük koltuğunu Sergen Yalçın'a emanet etti. 51 yaşındaki deneyimli futbol adamı, 2 yıl aradan sonra Süper Lig'e geri döndü.

haberimizvar.net- Sports Digitale'in haberine göre; Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Borussia Dortmund'a katılan Nuri Şahin'den boşalan teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın getirildi.

Tarafların 1.5 yıllık sözleşme üzerinden el sıkıştığı, anlaşmanın kısa süre içinde resmiyete döküleceği belirtildi.

Sergen Yalçın'ın adı eski kulübü Beşiktaş ile anılıyordu.

Antalyaspor, Süper Lig'de 17 maç sonunda 24 puana sahip ve 8. sırada yer alıyor.

SERGEN YALÇIN'IN BEŞİKTAŞ KARİYERİ

Teknik direktörlük kariyerinde Gaziantepspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor, Yeni Malatyaspor ve son olarak Beşiktaş'ı yöneten Sergen Yalçın, 2 yıldır takım çalıştırmıyordu.

2020/21 sezonunda Beşiktaş'la Süper Lig ve Türkiye Kupası'nı kazanan Sergen Yalçın, ertesi sezon Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasını puansız tamamlayıp Süper Lig'de de 15 haftada liderin 18 puan gerisine düşünce görevinden istifa etmişti.

Sergen Yalçın Beşiktaş'ın başında çıktığı 79 resmi maçta 45 galibiyet, 10 beraberlik ve 24 mağlubiyet yaşayarak 1.84 puan ortalaması yakalamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.