Serik Belediye Meclisi son kez toplandı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 04.03.2024 - 17:05, Güncelleme: 04.03.2024 - 17:05
 

Serik Belediye Meclisi son kez toplandı

Serik Belediyesi'nin mart ayı olağan meclis toplantısı Başkan Enver Aputkan başkanlığında yapıldı.

haberimizvar.net- Toplantıda, Başkan Aputkan 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle kadın belediye meclis üyelerine çiçek, 5 yıl beraber çalıştığı belediye meclis üyelerine de anı olarak teşekkür plaketi verdi. Başkan Aputkan, "Geriye baktığımız zaman çok önemli olayları yaşadığımız pandemi gibi deprem gibi işte komşumun Manavgat'taki yangın gibi bunlar bütün ülkeyi etkiledi, dünyayı etkiledi. Belediye olarak, Serik halkı olarak deprem bölgesinden gelen insanlarımız hep birlikte sahip çıktık. Bu dönemleri atlattık ama belediye olarak tüm icracatları hep birlikte elimizden geldiği kadar gayret sarf ettik. Bu günleri çok iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu. Başkan Aputkan, şunları söyledi: "5 yıla baktığımız zaman vicdani bir rahatlığın olduğunu açık yüreklilikle söyleyebilirim. İlçemizin geleceğiyle ilgili gündemimize gelen konu. Belli yerler vardır. 'Çınaraltı' dediğim zaman ilk akla gelen Çınaraltı ve Cuma Pazarı'dır. Serik Cuma Pazarı ilçenin adıyla anılır. Şehirlerin açık alanlara, nefes alacak alanlara ihtiyacı var. Herkesin Çınaraltı Meydanı'nın açık alan olarak kalmasını isteyeceğini bilmiyorum." Başkan Aputkan, "31 Mart yerel seçim çalışmaları ilçemizde seviyeli bir şekilde devam ediyor. Böyle de devam etmesini temenni ediyorum" dedi.
Serik Belediyesi'nin mart ayı olağan meclis toplantısı Başkan Enver Aputkan başkanlığında yapıldı.

haberimizvar.net- Toplantıda, Başkan Aputkan 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle kadın belediye meclis üyelerine çiçek, 5 yıl beraber çalıştığı belediye meclis üyelerine de anı olarak teşekkür plaketi verdi. Başkan Aputkan, "Geriye baktığımız zaman çok önemli olayları yaşadığımız pandemi gibi deprem gibi işte komşumun Manavgat'taki yangın gibi bunlar bütün ülkeyi etkiledi, dünyayı etkiledi. Belediye olarak, Serik halkı olarak deprem bölgesinden gelen insanlarımız hep birlikte sahip çıktık. Bu dönemleri atlattık ama belediye olarak tüm icracatları hep birlikte elimizden geldiği kadar gayret sarf ettik. Bu günleri çok iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Başkan Aputkan, şunları söyledi:

"5 yıla baktığımız zaman vicdani bir rahatlığın olduğunu açık yüreklilikle söyleyebilirim. İlçemizin geleceğiyle ilgili gündemimize gelen konu. Belli yerler vardır. 'Çınaraltı' dediğim zaman ilk akla gelen Çınaraltı ve Cuma Pazarı'dır. Serik Cuma Pazarı ilçenin adıyla anılır. Şehirlerin açık alanlara, nefes alacak alanlara ihtiyacı var. Herkesin Çınaraltı Meydanı'nın açık alan olarak kalmasını isteyeceğini bilmiyorum."

Başkan Aputkan, "31 Mart yerel seçim çalışmaları ilçemizde seviyeli bir şekilde devam ediyor. Böyle de devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.