Serik Belediye Meclisi'nde ilk toplantı

YEREL 02.01.2024 - 17:02, Güncelleme: 02.01.2024 - 17:02
 

Serik Belediye Meclisi'nde ilk toplantı

Serik Belediye Meclisi'nin 2024 yılının ilk toplantısında Denetim Komisyonu üyeleri seçildi. Meclis'te bulunan 5 partinin 1'er aday önerdiği komisyona Ak Parti'den Mustafa Okur, CHP'den Okan Şahin, MHP'den Ercan Erkan, DSP'den Kerim Kuş ve İYİ Parti'den Ali İş seçildi.

haberimizvar.net- Serik Belediye Meclisi'nin 2024 yılı Ocak ayı toplantısını Belediye Başkanı Enver Aputkan'ın yönettiği oturumda gerçekleştirildi. 17 maddelik gündem ile yapılan toplantı saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Geçen toplantıda alınan karar özetlerinin okunup kabul edilmesinin ardından gündeme geçildi. Gündemin 5. maddesi gereği Denetim Komisyonu'na üye seçimine geçildi. Mecliste grubu bulunan 5 partinin 1'er isim vermesi sonrasında yapılan kapalı oylama ile seçim yapıldı. Denetim Komisyonu üyeleri AK Parti'den Mustafa Okur, MHP'den Ercan Erkan, DSP'den Kerim Kuş, CHP'den Okan Şahin ve İYİ Parti'den Ali İş oldu.  Kadriye Mahallesi'ndeki 550 metrekarelik arsanın Merkez Cami lojmanı yapılmak üzere İlçe Müftülüğü'ne tahsisinin görüşülmesi hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu raporu oy birliği ile kabul edildi. Teklifler bölümünde yer alan 10 madde ise görüşülmek üzere ilgili komisyonlar havale edildi.
Serik Belediye Meclisi'nin 2024 yılının ilk toplantısında Denetim Komisyonu üyeleri seçildi. Meclis'te bulunan 5 partinin 1'er aday önerdiği komisyona Ak Parti'den Mustafa Okur, CHP'den Okan Şahin, MHP'den Ercan Erkan, DSP'den Kerim Kuş ve İYİ Parti'den Ali İş seçildi.

haberimizvar.net- Serik Belediye Meclisi'nin 2024 yılı Ocak ayı toplantısını Belediye Başkanı Enver Aputkan'ın yönettiği oturumda gerçekleştirildi. 17 maddelik gündem ile yapılan toplantı saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Geçen toplantıda alınan karar özetlerinin okunup kabul edilmesinin ardından gündeme geçildi. Gündemin 5. maddesi gereği Denetim Komisyonu'na üye seçimine geçildi. Mecliste grubu bulunan 5 partinin 1'er isim vermesi sonrasında yapılan kapalı oylama ile seçim yapıldı. Denetim Komisyonu üyeleri AK Parti'den Mustafa Okur, MHP'den Ercan Erkan, DSP'den Kerim Kuş, CHP'den Okan Şahin ve İYİ Parti'den Ali İş oldu. 

Kadriye Mahallesi'ndeki 550 metrekarelik arsanın Merkez Cami lojmanı yapılmak üzere İlçe Müftülüğü'ne tahsisinin görüşülmesi hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu raporu oy birliği ile kabul edildi. Teklifler bölümünde yer alan 10 madde ise görüşülmek üzere ilgili komisyonlar havale edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.