Serik Belediyespor 3 puanı tek golle aldı

SPOR 06.03.2024 - 17:24, Güncelleme: 06.03.2024 - 17:24
 

Serik Belediyespor 3 puanı tek golle aldı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Serik Belediyespor ile Ankara Demirspor karşı karşıya geldi. Maç Serik Belediyespor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

haberimizvar.net- Maç öncesi her iki takım futbolcuları Ankara Demirspor'dan devre arası Serik Belediyespor'a transfer olan ve geçen günlerde yaşamını yitiren Mümin Talip Pazarlı'yı birlikte andı. İki takım oyuncuları Pazarlı'nın 3 numaralı forması ile fotoğraf çektirdi. Karşılaşma Serik Belediyespor'un orta vuruşu ile başladı. İlk yarıda golsüz tamamlandı. 49. dakikada Ankara Demirspor'un gelişen ani atağında Barış Zeren kaleciyle karşı karşıya kaldı. Barış Zeren'e müdahalesi sonrası kaleci Vedat Böyükgül, kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın 66. dakikasında Ankara Demirspor ceza sahası içerisindeki ikili mücadelede top defans oyuncusu Ender Gör'ün eline çarpınca orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Mustafa Türk, takımını 1-0 öne geçirdi. Maç Serik Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi. Maç sonu futbolcular galibiyeti oynayarak kutladı. 
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Serik Belediyespor ile Ankara Demirspor karşı karşıya geldi. Maç Serik Belediyespor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

haberimizvar.net- Maç öncesi her iki takım futbolcuları Ankara Demirspor'dan devre arası Serik Belediyespor'a transfer olan ve geçen günlerde yaşamını yitiren Mümin Talip Pazarlı'yı birlikte andı. İki takım oyuncuları Pazarlı'nın 3 numaralı forması ile fotoğraf çektirdi.

Karşılaşma Serik Belediyespor'un orta vuruşu ile başladı. İlk yarıda golsüz tamamlandı. 49. dakikada Ankara Demirspor'un gelişen ani atağında Barış Zeren kaleciyle karşı karşıya kaldı. Barış Zeren'e müdahalesi sonrası kaleci Vedat Böyükgül, kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın 66. dakikasında Ankara Demirspor ceza sahası içerisindeki ikili mücadelede top defans oyuncusu Ender Gör'ün eline çarpınca orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Mustafa Türk, takımını 1-0 öne geçirdi. Maç Serik Belediyespor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Serik Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi. Maç sonu futbolcular galibiyeti oynayarak kutladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.