Serik Belediyespor filede 1'nci lige yükseldi

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.03.2024 - 14:47, Güncelleme: 01.03.2024 - 14:47
 

Serik Belediyespor filede 1'nci lige yükseldi

Serik Belediyespor Voleybol Takımı 'Serik'in Efeleri' grup finalleri maçlarında 3'te 3 yaparak Erkekler Voleybol 1. Ligi'ne yükseldi.

haberimizvar.net- 2023 - 2024 sezonunda TVF Erkekler 2. Ligi'nde mücadele eden Serik Belediyespor Voleybol Takımı 1. Lige yükselme final müsabakalarını lider tamamladı. Serik Belediyespor Voleybol Takımı, Karaman'da oynadığı final maçlarında Düzce Belediyespor Akademisi'ni 3-1, Doğu Akademispor'u 3-1, Sorgun Belediyespor takımını da 3-1 yenerek grubunu lider tamamladı ve Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi'ne yükseldi. Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, "Geçen sezon kurduğumuz voleybol takımımız bu sezon büyük bir başarıya imza atarak Erkekler Voleybol 1. Ligi'ne çıktı. Emeği geçen yöneticiler, teknik ekip ve sporcularımıza teşekkür ederim. Takımımıza 1. Lig'de başarılar dilerim" dedi. 
Serik Belediyespor Voleybol Takımı 'Serik'in Efeleri' grup finalleri maçlarında 3'te 3 yaparak Erkekler Voleybol 1. Ligi'ne yükseldi.

haberimizvar.net- 2023 - 2024 sezonunda TVF Erkekler 2. Ligi'nde mücadele eden Serik Belediyespor Voleybol Takımı 1. Lige yükselme final müsabakalarını lider tamamladı. Serik Belediyespor Voleybol Takımı, Karaman'da oynadığı final maçlarında Düzce Belediyespor Akademisi'ni 3-1, Doğu Akademispor'u 3-1, Sorgun Belediyespor takımını da 3-1 yenerek grubunu lider tamamladı ve Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi'ne yükseldi.

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, "Geçen sezon kurduğumuz voleybol takımımız bu sezon büyük bir başarıya imza atarak Erkekler Voleybol 1. Ligi'ne çıktı. Emeği geçen yöneticiler, teknik ekip ve sporcularımıza teşekkür ederim. Takımımıza 1. Lig'de başarılar dilerim" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.