Serik Belediyespor Isparta'da güç depoluyor

(DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.08.2019 - 13:48, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Serik Belediyespor Isparta'da güç depoluyor

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını Isparta'da sürdürüyor.

Yeni sezona 1 Eylül 2019 tarihinde başlayacak olan Serik Belediyespor ikinci etap kamp çalışmaları için Afyonkarahisar'da 2 gün çalışma yaptı. Sahaların zemininin sert olmasından, oyuncu sakatlanma riskinden dolayı kamp iptal ederek çalışmalar için Isparta'ya geçildi. Teknik Direktör Mehmet Şansal gözetiminde 27 futbolcunun yer aldığı kampta Serik Belediyespor günde çift idman yaparak çalışmalarını sürdürüyor. Serik Belediyespor ilk hazırlık maçını 6 Ağustos günü Isparta Davrazspor ile Isparta'da oynayacak. Serik Belediyespor'un ikinci etap kampı 9 Ağustos günü sona erecek. Teknik Direktör Mehmet Şansal, "Çalışmalarımız çok iyi geçiyor. Günde çift idman yaparak çalışıyoruz. İlk etap kamp çalışmalarımız çok iyi geçti. İkinci etapta da çok sıkı çalışma yapacağız. İkinci etapta 1 veya 2 tane hazırlık maçımız olacak. 9 Ağustos'ta ikinci etap kampımız sona erecek. 3 günlük iznin ardından tekrar toplanacağız" dedi.  
TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını Isparta'da sürdürüyor.

Yeni sezona 1 Eylül 2019 tarihinde başlayacak olan Serik Belediyespor ikinci etap kamp çalışmaları için Afyonkarahisar'da 2 gün çalışma yaptı. Sahaların zemininin sert olmasından, oyuncu sakatlanma riskinden dolayı kamp iptal ederek çalışmalar için Isparta'ya geçildi. Teknik Direktör Mehmet Şansal gözetiminde 27 futbolcunun yer aldığı kampta Serik Belediyespor günde çift idman yaparak çalışmalarını sürdürüyor.

Serik Belediyespor ilk hazırlık maçını 6 Ağustos günü Isparta Davrazspor ile Isparta'da oynayacak. Serik Belediyespor'un ikinci etap kampı 9 Ağustos günü sona erecek. Teknik Direktör Mehmet Şansal, "Çalışmalarımız çok iyi geçiyor. Günde çift idman yaparak çalışıyoruz. İlk etap kamp çalışmalarımız çok iyi geçti. İkinci etapta da çok sıkı çalışma yapacağız. İkinci etapta 1 veya 2 tane hazırlık maçımız olacak. 9 Ağustos'ta ikinci etap kampımız sona erecek. 3 günlük iznin ardından tekrar toplanacağız" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.