Serik Belediyespor sahadan mağlup ayrıldı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.01.2024 - 13:09, Güncelleme: 06.01.2024 - 13:09
 

Serik Belediyespor sahadan mağlup ayrıldı

Serik Belediyespor hazırlık maçında Çankaya FK'ya 2-0 yenildi.

haberimizvar.net- TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Serik Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarına tesislerindeki kampla devam ediyor. Hazırlık maçı oynayan Serik Belediyespor, 3. Lig takımlarından Çankaya FK ile karşılaştı. Maçta takımda süre alamayan futbolcular ile genç oyunculardan oluşan kadrosuyla mücadele eden Serik Belediyespor, Çankaya FK'ya 2-0 yenildi. Serik Belediyespor, kamp sürecinde Derincespor ile karşılaşacak.
Serik Belediyespor hazırlık maçında Çankaya FK'ya 2-0 yenildi.

haberimizvar.net- TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Serik Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarına tesislerindeki kampla devam ediyor. Hazırlık maçı oynayan Serik Belediyespor, 3. Lig takımlarından Çankaya FK ile karşılaştı. Maçta takımda süre alamayan futbolcular ile genç oyunculardan oluşan kadrosuyla mücadele eden Serik Belediyespor, Çankaya FK'ya 2-0 yenildi.

Serik Belediyespor, kamp sürecinde Derincespor ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.