Serik Belediyespor yeniden Korukır'a emanet

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.10.2023 - 16:28, Güncelleme: 05.10.2023 - 16:28
 

Serik Belediyespor yeniden Korukır'a emanet

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor'da teknik direktör Şenol Demir'in istifasının ardından göreve Engin Korukır getirildi.

haberimizvar.net- Serik Belediyespor'da sezon başı takımın başına getirilen Şenol Demir'in üst üste alınan mağlubiyetler ve son olarak Ankaraspor yenilgisinin ardından istifa etmesiyle boşalan teknik direktörlük görevine daha önce de Serik Belediyespor Kulübü'nde görev yapan Engin Korukır getirildi. TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI Öte yandan yeni çıkan Spor Kulüpleri Kanunu doğrultusunda Serik Belediyespor'da tüzük değişikliği için kongreye gidildi. Üyelerin katılımıyla gerçekleştirilen tüzük değişikliğiyle daha önce 'Serik Belediyespor Kulübü Derneği' olarak faaliyet gösteren takımın, 'Serik Belediyespor Kulübü' olarak faaliyetine devam etmesi kararlaştırıldı.
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor'da teknik direktör Şenol Demir'in istifasının ardından göreve Engin Korukır getirildi.

haberimizvar.net- Serik Belediyespor'da sezon başı takımın başına getirilen Şenol Demir'in üst üste alınan mağlubiyetler ve son olarak Ankaraspor yenilgisinin ardından istifa etmesiyle boşalan teknik direktörlük görevine daha önce de Serik Belediyespor Kulübü'nde görev yapan Engin Korukır getirildi.

TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI

Öte yandan yeni çıkan Spor Kulüpleri Kanunu doğrultusunda Serik Belediyespor'da tüzük değişikliği için kongreye gidildi. Üyelerin katılımıyla gerçekleştirilen tüzük değişikliğiyle daha önce ' Serik Belediyespor Kulübü Derneği' olarak faaliyet gösteren takımın, ' Serik Belediyespor Kulübü' olarak faaliyetine devam etmesi kararlaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.