Serik Belediyespor'da yeni başkan Deligöz

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.04.2021 - 15:05, Güncelleme: 29.04.2021 - 15:05
 

Serik Belediyespor'da yeni başkan Deligöz

MİSLİ.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor'un başkanlığına Halil Deligöz seçildi.

haberimizvar.net- Geçen hafta koronavirüs (Covid-19) nedeniyle vefat eden Ali Aksu'nun yerine Serik Belediyespor Kulübü Başkanlığı görevine yönetim kurulunun oybirliğiyle aldığı kararla mevcut başkan yardımcısı Halil Deligöz getirildi. Başkan Deligöz, "Kulübümüzün çok değerli başkanı Ali Aksu'yu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Onun idealleri ve projeleri vardı. Bilinsin ki onlar unutulmayacak, yönetim kurulu üyelerimizle o projeleri gerçekleştireceğiz. Kulüp yönetim kurulu arkadaşlarımızla yaptığımız toplantıda beni aday gösterip başkan seçmeleri benim için onurdur. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Serikspor'a hizmet etmiş başta kurucular kurulu üyeleri olmak üzere, başkanlarına, yöneticilerine ve gönül vermiş taraftarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Serikspor camiasının kenetlenmesini ve büyük bir aile ortamı olmasını istiyorum. Allah izin verirse vizyonu olan, hedefleri olan bir takım oluşturacağız. Alt yapıya büyük önem vereceğiz. Gençlerin aileleriyle de iletişime geçerek düzgün, ahlaklı sporcular yetiştireceğiz. Tüm bunları yaparken Serikspor'a gönül vermiş her kesimle istişare içinde olacağız. İnşallah başaracağız. Önümüzdeki sezon vizyonumuz Serik'imize yakışır bir takım kadrosu oluşturmak. Gençlerimize de bu takımda yer vermek olacaktır. Merhum başkan Ali Aksu'yu rahmetle anıyorum. Mekanı cennet olsun" dedi. Öte yandan Halil Deligöz'den boşalan başkan yardımcılığına Yusuf Yılmaz, yönetim kurulu üyeliğine de yedek üyelerden Uğur Karahan getirildi. Diğer görevlerde ise değişiklik yapılmadı.
MİSLİ.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor'un başkanlığına Halil Deligöz seçildi.

haberimizvar.net- Geçen hafta koronavirüs (Covid-19) nedeniyle vefat eden Ali Aksu'nun yerine Serik Belediyespor Kulübü Başkanlığı görevine yönetim kurulunun oybirliğiyle aldığı kararla mevcut başkan yardımcısı Halil Deligöz getirildi.

Başkan Deligöz, "Kulübümüzün çok değerli başkanı Ali Aksu'yu kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Onun idealleri ve projeleri vardı. Bilinsin ki onlar unutulmayacak, yönetim kurulu üyelerimizle o projeleri gerçekleştireceğiz. Kulüp yönetim kurulu arkadaşlarımızla yaptığımız toplantıda beni aday gösterip başkan seçmeleri benim için onurdur. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Serikspor'a hizmet etmiş başta kurucular kurulu üyeleri olmak üzere, başkanlarına, yöneticilerine ve gönül vermiş taraftarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Serikspor camiasının kenetlenmesini ve büyük bir aile ortamı olmasını istiyorum. Allah izin verirse vizyonu olan, hedefleri olan bir takım oluşturacağız. Alt yapıya büyük önem vereceğiz. Gençlerin aileleriyle de iletişime geçerek düzgün, ahlaklı sporcular yetiştireceğiz. Tüm bunları yaparken Serikspor'a gönül vermiş her kesimle istişare içinde olacağız. İnşallah başaracağız. Önümüzdeki sezon vizyonumuz Serik'imize yakışır bir takım kadrosu oluşturmak. Gençlerimize de bu takımda yer vermek olacaktır.

Merhum başkan Ali Aksu'yu rahmetle anıyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

Öte yandan Halil Deligöz'den boşalan başkan yardımcılığına Yusuf Yılmaz, yönetim kurulu üyeliğine de yedek üyelerden Uğur Karahan getirildi. Diğer görevlerde ise değişiklik yapılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.