Serik Devlet Hastanesi Başhekimi Kurt göreve başladı

SAĞLIK (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.01.2024 - 17:46, Güncelleme: 26.01.2024 - 17:46
 

Serik Devlet Hastanesi Başhekimi Kurt göreve başladı

Serik Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne atanan Uzm. Dr. Serkan Kurt göreve başladı.

haberimizvar.net- Serik Devlet Hastanesi'nde 12 yıldır başhekimlik yapan Biyokimya ve Klinik Biyokimya Uzmanı Dr. Yusuf Kara'nın görev süresi sona erdi. Demre Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Serkan Kurt, Serik Devlet Hastanesi'ne başhekim olarak atandı.  Uzm. Dr. Kurt, Serik Devlet Hastanesi'ndeki görevine başladı. Uzm. Dr. Kurt, "Vatandaşlarımıza sağlık konusunda en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz" dedi.   
Serik Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne atanan Uzm. Dr. Serkan Kurt göreve başladı.

haberimizvar.net- Serik Devlet Hastanesi'nde 12 yıldır başhekimlik yapan Biyokimya ve Klinik Biyokimya Uzmanı Dr. Yusuf Kara'nın görev süresi sona erdi. Demre Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Serkan Kurt, Serik Devlet Hastanesi'ne başhekim olarak atandı. 

Uzm. Dr. Kurt, Serik Devlet Hastanesi'ndeki görevine başladı. Uzm. Dr. Kurt, "Vatandaşlarımıza sağlık konusunda en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz" dedi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.