Serik karıştı!

SİYASET 19.03.2024 - 11:01, Güncelleme: 19.03.2024 - 13:52
 

Serik karıştı!

Serik'te yerel seçim günü yaklaştıkça sinirler gerilmeye, tansiyon yükselmeye başladı. Yeniden Refah Partisi (YRP) Belediye Başkan Adayı Ramazan Çalık ile AKP Milletvekili Kemal Çelik ve yandaşları arasındaki tartışmalar Belediye Başkan Enver Aputkan'ın köyü Kocayatak mitinginde yaşananlar gerilimi iyice artırdı. Kocayatak Muhtarı Mehmet Ün, Ramazan Çalık'ın üzerine yürüdü, taraflar birbirine girdi, miting alanının elektriği kesildi. Tıkla izle...

haberimizvar.net- 31 Mart yerel seçimleri öncesinde rekabetin tavan yaptığı, heyecanın arttığı Serik'te sinirler gerilmeye, tansiyon da her geçen gün biraz daha artmaya başladı. Yeniden Refah Partisi (YRP) Serik Belediye Başkan Adayı Ramazan Çalık ile Ak Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik ve yandaşları arasında yaşananlar tartışmalar Ramazan Çalık'ın Kocayatak mitinginde adeta tavan yaptı. Edinilen bilgilere göre, YRP Serik Belediye Başkan Adayı Ramazan Çalık, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ın köyü Kocayatak'ta düzenlenen açık hava toplantısında konuşurken, Kocayatak Muhtarı Mehmet Ün, Calık'ın eleştirilerine tıpkı göstererek, sözünü kesip üzerine yürüyünce ortalık karıştı. İki taraf arasında itiş kakış yaşanırken, Çalık, halkı sakin olmaya davet etti. Olayların yatışması beklenirken bu kez bir kişi elektrik fişini çekerek ses sistemini susturunca hava yeniden bulandı. Olayların daha fazla büyümemesi için bazı Kocayatak sakinleri araya girerek halkı sakinleştirdi. ÇALIK VE GAZETECİ MUTAF TEHDİT EDİLMİŞTİ Yeniden Refah Partisi Serik Belediye Başkan Adayı Ramazan Çalık ile Ak Parti Kemal Çelik ve taraftarları ile Ak Parti'den istifa eden Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan arasında yaşanan gerilim Çalık'ın Gazeteci Ali Mutaf'ın moderatörlüğünü yaptığı televizyon programındaki iddiaları ile tansiyonu yükseltmiş, Çelik ve taraftarlarının Çalık ve Mutaf'ı tehdit etiği iddiaları ortaya atılmıştı. Serik'te seçim geriliminin artmasının nedeni olarak YRP Belediye Başkan Adayı Ramazan Çalık'ın açıklamaları ile dengelerin önemli ölçüde değişmesine neden olduğu konuşuluyor. Daha önce Serik Belediye Başkanlığı görevini yapan Ramazan Çalık, tehdit edildiği iddia edilen televizyon programında, Serik'in proje adaylarla ve proje belediye başkanlarıyla siyaset baronlarının rant alanı haline getirildiğini, Serik'te seçimi rantın değil halkın kazanacağını belirterek, Milletvekili Kemal Çelik'i işaret etmişti. Çalık, Ak Partililer tarafından büyük tepki ile karşılanan tv programında siyaset baronlarının Serik'i yağmaladığını, kendisinden sonra Ak Parti'den belediye başkanlığı yapan Enver Aputkan döneminde sahillerin otellere verildiğini, buralarda yapılan otel inşaatlarına proje başkan olarak yorumladığı Aputkan tarafından 3 günde ruhsat verildiğini, orman alanlarının otellere kaptırıldığını da iddia etmişti. Serik'te gerilimin artmasının bir başka nedeni ise YRP Serik Belediye Başkan Adayı Ramazan Çalık'ın seçim ofisinin açılışının Ak Parti tarafından düzenlendiği ileri sürülen araç konvoyu ve yüksek sesle müzik yayını nedeniyle taciz edilmesiydi. Sinirlerin gerildiği, tansiyon arttığı, gerilimin tavan yaptığı Serik'te bundan sonraki gelişmeler merakla bekleniyor.
Serik'te yerel seçim günü yaklaştıkça sinirler gerilmeye, tansiyon yükselmeye başladı. Yeniden Refah Partisi (YRP) Belediye Başkan Adayı Ramazan Çalık ile AKP Milletvekili Kemal Çelik ve yandaşları arasındaki tartışmalar Belediye Başkan Enver Aputkan'ın köyü Kocayatak mitinginde yaşananlar gerilimi iyice artırdı. Kocayatak Muhtarı Mehmet Ün, Ramazan Çalık'ın üzerine yürüdü, taraflar birbirine girdi, miting alanının elektriği kesildi. Tıkla izle...

haberimizvar.net- 31 Mart yerel seçimleri öncesinde rekabetin tavan yaptığı, heyecanın arttığı Serik'te sinirler gerilmeye, tansiyon da her geçen gün biraz daha artmaya başladı. Yeniden Refah Partisi (YRP) Serik Belediye Başkan Adayı Ramazan Çalık ile Ak Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik ve yandaşları arasında yaşananlar tartışmalar Ramazan Çalık'ın Kocayatak mitinginde adeta tavan yaptı.

Edinilen bilgilere göre, YRP Serik Belediye Başkan Adayı Ramazan Çalık, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ın köyü Kocayatak'ta düzenlenen açık hava toplantısında konuşurken, Kocayatak Muhtarı Mehmet Ün, Calık'ın eleştirilerine tıpkı göstererek, sözünü kesip üzerine yürüyünce ortalık karıştı. İki taraf arasında itiş kakış yaşanırken, Çalık, halkı sakin olmaya davet etti. Olayların yatışması beklenirken bu kez bir kişi elektrik fişini çekerek ses sistemini susturunca hava yeniden bulandı. Olayların daha fazla büyümemesi için bazı Kocayatak sakinleri araya girerek halkı sakinleştirdi.

ÇALIK VE GAZETECİ MUTAF TEHDİT EDİLMİŞTİ

Yeniden Refah Partisi Serik Belediye Başkan Adayı Ramazan Çalık ile Ak Parti Kemal Çelik ve taraftarları ile Ak Parti'den istifa eden Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan arasında yaşanan gerilim Çalık'ın Gazeteci Ali Mutaf'ın moderatörlüğünü yaptığı televizyon programındaki iddiaları ile tansiyonu yükseltmiş, Çelik ve taraftarlarının Çalık ve Mutaf'ı tehdit etiği iddiaları ortaya atılmıştı. Serik'te seçim geriliminin artmasının nedeni olarak YRP Belediye Başkan Adayı Ramazan Çalık'ın açıklamaları ile dengelerin önemli ölçüde değişmesine neden olduğu konuşuluyor. Daha önce Serik Belediye Başkanlığı görevini yapan Ramazan Çalık, tehdit edildiği iddia edilen televizyon programında, Serik'in proje adaylarla ve proje belediye başkanlarıyla siyaset baronlarının rant alanı haline getirildiğini, Serik'te seçimi rantın değil halkın kazanacağını belirterek, Milletvekili Kemal Çelik'i işaret etmişti.

Çalık, Ak Partililer tarafından büyük tepki ile karşılanan tv programında siyaset baronlarının Serik'i yağmaladığını, kendisinden sonra Ak Parti'den belediye başkanlığı yapan Enver Aputkan döneminde sahillerin otellere verildiğini, buralarda yapılan otel inşaatlarına proje başkan olarak yorumladığı Aputkan tarafından 3 günde ruhsat verildiğini, orman alanlarının otellere kaptırıldığını da iddia etmişti. Serik'te gerilimin artmasının bir başka nedeni ise YRP Serik Belediye Başkan Adayı Ramazan Çalık'ın seçim ofisinin açılışının Ak Parti tarafından düzenlendiği ileri sürülen araç konvoyu ve yüksek sesle müzik yayını nedeniyle taciz edilmesiydi. Sinirlerin gerildiği, tansiyon arttığı, gerilimin tavan yaptığı Serik'te bundan sonraki gelişmeler merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.