Serik Korukır'la yollarını ayırdı

SPOR 08.12.2023 - 15:26, Güncelleme: 08.12.2023 - 15:26
 

Serik Korukır'la yollarını ayırdı

Serik Belediyespor'da Engin Korukır dönemi bitti. Kulüp yönetiiyle teknik direktör Engin Korukır arasında yapılan görüşmede yolların ayrılmasına karar verildi.

haberimizvar.net- Serik Belediyespor, Teknik Direktör Engin Korukır ile yollarını ayırdığını duyurdu. Engin  Korukır da sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.   Korukır, ayrılıkların her iki taraf için iyi olabileceğini belirterek fazla söze gerek olmadığını dile getirdi. Kulüpten ayrıldığı için duygularını ifade eden Korukır, sevgi ve saygı duyduğu Serik Belediyespor'a bu süre boyunca verdiği değer için teşekkürlerini iletti. Serik Belediyespor’un eski teknik direktörü Engin Korukır “Bazen ayrılıklar her iki taraf için iyi olur bunun üzerine fazla konuşmaya gerek olmaz. Çok sevdiğim, saygı duyduğum, şampiyonluk yaşadığım değerli kulübümüz Serik Belediyespor’dan ayrıldık. Bu süreç için de kulübümüze her türlü desteğini veren Belediye Başkanımız Enver Aputkan’a, Çağatay Yalçın başkanımıza, Kulüp Başkanımız İbrahim Şahin’e ve emekçi personelimize sonsuz teşekkür ediyorum. Rabbim herkesin kalbine göre versin saygılarımla” ifadelerine yer verdi
Serik Belediyespor'da Engin Korukır dönemi bitti. Kulüp yönetiiyle teknik direktör Engin Korukır arasında yapılan görüşmede yolların ayrılmasına karar verildi.

haberimizvar.net- Serik Belediyespor, Teknik Direktör Engin Korukır ile yollarını ayırdığını duyurdu. Engin  Korukır da sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.  

Korukır, ayrılıkların her iki taraf için iyi olabileceğini belirterek fazla söze gerek olmadığını dile getirdi. Kulüpten ayrıldığı için duygularını ifade eden Korukır, sevgi ve saygı duyduğu Serik Belediyespor'a bu süre boyunca verdiği değer için teşekkürlerini iletti.

Serik Belediyespor’un eski teknik direktörü Engin Korukır “Bazen ayrılıklar her iki taraf için iyi olur bunun üzerine fazla konuşmaya gerek olmaz. Çok sevdiğim, saygı duyduğum, şampiyonluk yaşadığım değerli kulübümüz Serik Belediyespor’dan ayrıldık. Bu süreç için de kulübümüze her türlü desteğini veren Belediye Başkanımız Enver Aputkan’a, Çağatay Yalçın başkanımıza, Kulüp Başkanımız İbrahim Şahin’e ve emekçi personelimize sonsuz teşekkür ediyorum. Rabbim herkesin kalbine göre versin saygılarımla” ifadelerine yer verdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.