Serik pazarlığı mı?

KULİS 20.11.2023 - 22:22, Güncelleme: 20.11.2023 - 22:38
 

Serik pazarlığı mı?

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın bugün istifa etmesinin ardından ilçe siyaseti hareketlendi.

haberimizvar.net- Partisinin kendisini aday göstermeyeceğini anlayan Aputkan’ın partisinden istifa etmesiyle Serik siyasetinde gözler CHP’ye çevrildi.  Son genel seçimlerde CHP’nin birinci parti çıkmasıyla belediye başkan adayının kimin olacağı merak konusu haline geldi. Bu akşam Serik siyaseti Antalya’ya taşındı. Lara’da bir restaurantta CHP İlçe Başkanı Şeref Çimen, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Bekir Kumbul, eski il yöneticisi Mehmet Günal, Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kozak ve ilçe yöneticisi Aydın Kıvran’ın aynı masada hararetli konuşmaları dikkat çekti.  Bekir Kumbul’un İlçe Başkanı Çimen’i ikna çabaları, Mehmet Günal’ın sık sık masadan kalkarak birileriyle telefonla görüşmeleri ‘Serik için neyin pazarlığını yapıyorlar?’ sorusunu da beraberinde getirdi.
Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın bugün istifa etmesinin ardından ilçe siyaseti hareketlendi.

haberimizvar.net- Partisinin kendisini aday göstermeyeceğini anlayan Aputkan’ın partisinden istifa etmesiyle Serik siyasetinde gözler CHP’ye çevrildi. 

Son genel seçimlerde CHP’nin birinci parti çıkmasıyla belediye başkan adayının kimin olacağı merak konusu haline geldi.

Bu akşam Serik siyaseti Antalya’ya taşındı. Lara’da bir restaurantta CHP İlçe Başkanı Şeref Çimen, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Bekir Kumbul, eski il yöneticisi Mehmet Günal, Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kozak ve ilçe yöneticisi Aydın Kıvran’ın aynı masada hararetli konuşmaları dikkat çekti. 

Bekir Kumbul’un İlçe Başkanı Çimen’i ikna çabaları, Mehmet Günal’ın sık sık masadan kalkarak birileriyle telefonla görüşmeleri ‘Serik için neyin pazarlığını yapıyorlar?’ sorusunu da beraberinde getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.