'Serik Yürüyor'

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.01.2024 - 17:05, Güncelleme: 06.01.2024 - 17:05
 

'Serik Yürüyor'

Antalya'nın Serik ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2024'ün 'Hareketlilik Yılı' ilan edilmesi kapsamında 'Serik Yürüyor' adlı etkinlik yapıldı.

haberimizvar.net- Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen etkinliğe Kaymakam Cemal Şahin, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Yürüyüşe katılanlar Türk bayrağı taşıdı. Kaymakam Şahin, "Serik Yürüyor' kampanyasıyla hareketli yaşam bilinci daha da güçlenmiş ve desteklenmiş oldu. Bundan sonra planlı şekilde her ay bir yürüyüşü farklı noktalarda yapacağız. Hareketlilik Yılı'nda faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. İlçemiz yürüyüş parkurları açısından oldukça zengin. Aspendos güzergahı olabilir, kır yürüyüşü olabilir. Turizm bölgesinde yapılacak yürüyüşler olabilir. Önümüzdeki günlerde farklı güzergahlarda bu faaliyeti sürdürmeyi ve insanımızla hareketli yaşam felsefesini yerleştirmeyi amaç ediyoruz" diye konuştu.   
Antalya'nın Serik ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2024'ün 'Hareketlilik Yılı' ilan edilmesi kapsamında 'Serik Yürüyor' adlı etkinlik yapıldı.

haberimizvar.net- Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen etkinliğe Kaymakam Cemal Şahin, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Yürüyüşe katılanlar Türk bayrağı taşıdı. Kaymakam Şahin, " Serik Yürüyor' kampanyasıyla hareketli yaşam bilinci daha da güçlenmiş ve desteklenmiş oldu. Bundan sonra planlı şekilde her ay bir yürüyüşü farklı noktalarda yapacağız. Hareketlilik Yılı'nda faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. İlçemiz yürüyüş parkurları açısından oldukça zengin. Aspendos güzergahı olabilir, kır yürüyüşü olabilir. Turizm bölgesinde yapılacak yürüyüşler olabilir. Önümüzdeki günlerde farklı güzergahlarda bu faaliyeti sürdürmeyi ve insanımızla hareketli yaşam felsefesini yerleştirmeyi amaç ediyoruz" diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.