Serik'e 148 milyon liralık ek bütçe

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.09.2023 - 15:55, Güncelleme: 07.09.2023 - 15:55
 

Serik'e 148 milyon liralık ek bütçe

Serik Belediyesi'nin olağanüstü meclis toplantısında 148 milyon liralık ek bütçe kabul edildi.

haberimizvar.net- Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan yönetiminde, belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen oturumda komisyonlardan gelen 4 gündem maddesi ele alındı. Serik Belediyesi'nin 482 milyon olarak belirlenen 2023 mali yılı bütçesine 148 milyon liralık ek bütçe talebi komisyondan geldiği şekilde oy birliği ile kabul edildi. Gündemin diğer maddesinde 2023 yılı mali yılı gelir tarifesinin güncellenmesi hakkındaki rapor da komisyondan geldiği şekilde oy birliğiyle kabul edildi. Kökez Mahallesi Yazır Caddesi'nde belediye tarafından yapılan parka, ailenin talebi üzerine Çanakkale şehidinin eşi merhum Meryem Akıllı'nın adının verilmesi de oy birliğiyle kabul edildi. Toplantıda gündem maddelerinin ardından Belediye Başkanı Enver Aputkan, belediye çalışanları ilgili sosyal medyada dolaşan iddialara ilişkin meclis üyelerine 'olağanüstü toplantı yapalım' talebinde bulundu. Meclis üyeleri bu talebe onay verirken, Başkan Aputkan "Bu konuyla ilgili önümüzdeki çarşamba günü olağanüstü meclis toplantısı yapalım. Meclisimizin alacağı kararla araştırma komisyonu kuralım. Bu konuyla ilgili yapılması gereken ne varsa hepsine varız. Doğruyu yapmak için her türlü teklife açığız. Doğrunun ortaya çıkması çok önemli" dedi. 
Serik Belediyesi'nin olağanüstü meclis toplantısında 148 milyon liralık ek bütçe kabul edildi.

haberimizvar.net- Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan yönetiminde, belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen oturumda komisyonlardan gelen 4 gündem maddesi ele alındı. Serik Belediyesi'nin 482 milyon olarak belirlenen 2023 mali yılı bütçesine 148 milyon liralık ek bütçe talebi komisyondan geldiği şekilde oy birliği ile kabul edildi. Gündemin diğer maddesinde 2023 yılı mali yılı gelir tarifesinin güncellenmesi hakkındaki rapor da komisyondan geldiği şekilde oy birliğiyle kabul edildi. Kökez Mahallesi Yazır Caddesi'nde belediye tarafından yapılan parka, ailenin talebi üzerine Çanakkale şehidinin eşi merhum Meryem Akıllı'nın adının verilmesi de oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıda gündem maddelerinin ardından Belediye Başkanı Enver Aputkan, belediye çalışanları ilgili sosyal medyada dolaşan iddialara ilişkin meclis üyelerine 'olağanüstü toplantı yapalım' talebinde bulundu. Meclis üyeleri bu talebe onay verirken, Başkan Aputkan "Bu konuyla ilgili önümüzdeki çarşamba günü olağanüstü meclis toplantısı yapalım. Meclisimizin alacağı kararla araştırma komisyonu kuralım. Bu konuyla ilgili yapılması gereken ne varsa hepsine varız. Doğruyu yapmak için her türlü teklife açığız. Doğrunun ortaya çıkması çok önemli" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.