'Serik'in Mucitleri' projesinin tanıtımı yapıldı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.02.2024 - 14:27, Güncelleme: 16.02.2024 - 14:27
 

'Serik'in Mucitleri' projesinin tanıtımı yapıldı

Antalya'nın Serik ilçesinde 'Serik'in Mucitleri Keşifte' projesinin tanıtımı yapıldı.

haberimizvar.net- Naturalya İbrahim Şahin Ortaokulu'nda gerçekleştirilen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Serik Belediyespor Kulübü ve Kimyagerler Derneği Akdeniz Şubesi Başkanı hayırsever iş insanı İbrahim Şahin, yönetim kurulu üyesi Can Şimşek ile okul müdürü ve öğretmenler katıldı. İbrahim Şahin, "Bu okulu yaptırırken amacım sadece demir betondan bir bina yaptırmak değil aynı zamanda sonrasında ilçemiz için değerli öğrenciler yetiştiren bir eğitim öğretim yuvası yaptırmaktı. Bundan dolayı inşaat bittikten sonra da desteğimi bırakmadım. Bu ve benzeri projelerle öncelikle okulumuz Naturalya İbrahim Şahin Ortaokulu ve ilçemizdeki tüm okullardaki öğrencilerin geleceği için geleceğe yatırım yapmaya devam ediyoruz. Araştırmayı kendine alışkanlık haline getiren çocukların ileride kaliteli bilim insanları olacağına ve ilçemizin ismini tüm dünyaya duyurarak Serik'i bir marka haline getireceğine inanıyorum. Türkiye'de ilk defa yapılan bu tip bir projenin herkese hayırlı olmasını diliyorum. Bizden desteklerini esirgemeyen tüm yetkili ve büyüklerimize teşekkür ediyorum" dedi. Kimyagerler Derneği'nden Reyhan Yücel de konuşmasında çocuklara fen bilimlerini verimli ve eğlenceli hale getirmek için uygulamalı bilim programlarının etkisinden bahsetti. Müfredat içi içerikleriyle okullarda öğrenilen bilginin teoride kalmayarak deneyleri bireysel olarak uygulanması adına yapılacak çalışmalar sonucunda öğrencilerin fen bilimlerini günlük hayatının her alanında uygulayacaklarını aktaran Yücel, küçük yaştan itibaren bilime olan merak duygusunun hep artarak devam edeceğini dile getirdi. Projenin Serik Belediyesi tarafından da tanıtımının yapıldığı açıklandı. 
Antalya'nın Serik ilçesinde 'Serik'in Mucitleri Keşifte' projesinin tanıtımı yapıldı.

haberimizvar.net- Naturalya İbrahim Şahin Ortaokulu'nda gerçekleştirilen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Serik Belediyespor Kulübü ve Kimyagerler Derneği Akdeniz Şubesi Başkanı hayırsever iş insanı İbrahim Şahin, yönetim kurulu üyesi Can Şimşek ile okul müdürü ve öğretmenler katıldı.

İbrahim Şahin, "Bu okulu yaptırırken amacım sadece demir betondan bir bina yaptırmak değil aynı zamanda sonrasında ilçemiz için değerli öğrenciler yetiştiren bir eğitim öğretim yuvası yaptırmaktı. Bundan dolayı inşaat bittikten sonra da desteğimi bırakmadım. Bu ve benzeri projelerle öncelikle okulumuz Naturalya İbrahim Şahin Ortaokulu ve ilçemizdeki tüm okullardaki öğrencilerin geleceği için geleceğe yatırım yapmaya devam ediyoruz. Araştırmayı kendine alışkanlık haline getiren çocukların ileride kaliteli bilim insanları olacağına ve ilçemizin ismini tüm dünyaya duyurarak Serik'i bir marka haline getireceğine inanıyorum. Türkiye'de ilk defa yapılan bu tip bir projenin herkese hayırlı olmasını diliyorum. Bizden desteklerini esirgemeyen tüm yetkili ve büyüklerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kimyagerler Derneği'nden Reyhan Yücel de konuşmasında çocuklara fen bilimlerini verimli ve eğlenceli hale getirmek için uygulamalı bilim programlarının etkisinden bahsetti. Müfredat içi içerikleriyle okullarda öğrenilen bilginin teoride kalmayarak deneyleri bireysel olarak uygulanması adına yapılacak çalışmalar sonucunda öğrencilerin fen bilimlerini günlük hayatının her alanında uygulayacaklarını aktaran Yücel, küçük yaştan itibaren bilime olan merak duygusunun hep artarak devam edeceğini dile getirdi. Projenin Serik Belediyesi tarafından da tanıtımının yapıldığı açıklandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.