Serikspor Başkanı maça U19 takımıyla zorunluluk nedeniyle çıktıklarını söyledi

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.05.2024 - 16:50, Güncelleme: 07.05.2024 - 16:50
 

Serikspor Başkanı maça U19 takımıyla zorunluluk nedeniyle çıktıklarını söyledi

Serik Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Şahin, hafta sonu oynanan Esenler Erokspor karşılaşmasına ilişkin, "Maçtan 2 saat önce A takım oyuncuları sahaya çıktı 'Biz maça çıkıyorz' diye söylenmelerde bulunmuştu, sosyal medya hesaplarında Açıklamaları yapmışlar. 5-10 dakika sonra sahadan çekilmeyeceklerini nereden bileyim? Güvenmediğim futbolcu sistemiyle maça çıkmam. Bu nedenle U19 takımımızla sahaya çıktık" dedi.

haberimizvar.net- Serik Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Şahin, 4 Mayıs Cumartesi günü Serik İsmail Ogan Stadyumu'nda oynadıkları Esenler Erokspor karşılaşmasına ilişkin açıklamalarda yer aldı. Kulüp Başkanı İbrahim Şahin, "Ligin son haftasında hakkımızda birçok yorum yapıldı, röportajlar verildi. Sosyal medyalarda asılsız ve mesnetsiz iddialarda bulundular. Zonguldak Kömürspor maçına çıkmadan önce futbolcu kafilemizle bir görüşme yaptık. İçeride alacak bir primleri vardı. 'Primler ödenmezse Zonguldak Kömürsporna çıkmayacağız ' dediler. ödemelerinin söylenmemesine rağmen ve bu zamana kadar söylenen sözleri mertçe tutmama rağmen perşembe günü futbolcular kendi sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak Esenler Erokspor maçına çıkmayacaklarını bildirdi. Biz de bu tehditler üzerine U19 takımı hocalarımız ve yönetim kurulumuz ile görüşmeler yaparak U19 takımımızı sahaya kesmeyi kesti" dedi . 'GÜVENMEDİĞİM FUTBOLCU TOPLULUĞU İLE MAÇA ÇIKMAM' Bu kesinti almaktaki en büyük sebeplerden birinin sahaya çıkmaması durumunda alacakları ceza ile alt lig düşmeleri olduğunu vurgulayan Başkan İbrahim Şahin, "Maçtan 2 saat önce A takımı oyuncuları sahaya çıktı 'Biz maça çıkıyorz' diyenlerde vardı, sosyal medya hesaplarında açıklamalar göstermişler. 5- 10 dakika sonra sahadan çekilemeyecekleri yerdeyken, maça çıkacağım ve benim kulübüm bu yüzden U19 takımımızla çıktık. Erokspor kazanırsa Van takımı da karşıdaki rakibi yenerse Vanspor şampiyonu oluyor." "Biz kimsenin iç işlerine karışmıyoruz. ile çıkıyorsunuz' diyorlar. Biz kulübümüzün çıkarlarını gözetiyoruz. Bu zamana kadar da sonuna kadar gözettik. Gözetmeye de devam ediyor. Bu şekilde sosyal medya algısı yapmalarına gerek yok. Çıksınlar sahaya maçlarını oynasınlar. Biz kimseden ne maddi olarak ne de manevi olarak hiçbir şey almadık ve almayız. Biz mertçe ligimizi bitirdik. Sürecimizi tamamladık" diye konuştu. Kulüp sözleşmeleri devam eden futbolcularla ilgili yönetim kurulu alacaklarını kaydeden Serik Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Şahin, "Devam'daki futbolcular katıldı. Son maçta Erbay Eker'e teşekkür ederim. Abiliğini gösterdi ve mertçe sahaya çıktı, oynadı" dedi. Geçen sezon boyunca hiçbir futbolcunun kulübüne para kalmadığını, tüm borçlarını sıfırladıklarını aktaran Şahin, "Ben futbolcuların alacaklarına karşılık sahaya çıkmamalarını normal buluyorum. Karşılarında Esenler Erok, Vanspor girdabında sahaya çıkarlardı" diye konuştu. 'HESAPLARIMIZ İNCELENEBİLİR' Esenler Erokspor'dan teşvik primi almaya dair iddialarına da yanıt veren Serik Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Şahin, "Banka hesaplarımız ve çevremizdeki kişilerin banka hesapları sonuna kadar incelenebilir. Biz bu kulübe kendi cebimizden para veriyoruz. Bazı kulüplerin şifaları asılsız ve mesnetsizdir. Doğruluğu kabul edilemez. Biz hayatımız boyunca böyle bir şey içine girmedik, girmiyoruz. Esenler Erokspor başkanı ile ben sadece bir gün önce maçtan önce antrenman sahasında oynamak istedi, bir kez daha katıldım ve ilk kez katıldım" dedi.
Serik Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Şahin, hafta sonu oynanan Esenler Erokspor karşılaşmasına ilişkin, "Maçtan 2 saat önce A takım oyuncuları sahaya çıktı 'Biz maça çıkıyorz' diye söylenmelerde bulunmuştu, sosyal medya hesaplarında Açıklamaları yapmışlar. 5-10 dakika sonra sahadan çekilmeyeceklerini nereden bileyim? Güvenmediğim futbolcu sistemiyle maça çıkmam. Bu nedenle U19 takımımızla sahaya çıktık" dedi.

haberimizvar.net- Serik Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Şahin, 4 Mayıs Cumartesi günü Serik İsmail Ogan Stadyumu'nda oynadıkları Esenler Erokspor karşılaşmasına ilişkin açıklamalarda yer aldı.

Kulüp Başkanı İbrahim Şahin, "Ligin son haftasında hakkımızda birçok yorum yapıldı, röportajlar verildi. Sosyal medyalarda asılsız ve mesnetsiz iddialarda bulundular. Zonguldak Kömürspor maçına çıkmadan önce futbolcu kafilemizle bir görüşme yaptık. İçeride alacak bir primleri vardı. 'Primler ödenmezse Zonguldak Kömürsporna çıkmayacağız ' dediler. ödemelerinin söylenmemesine rağmen ve bu zamana kadar söylenen sözleri mertçe tutmama rağmen perşembe günü futbolcular kendi sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak Esenler Erokspor maçına çıkmayacaklarını bildirdi. Biz de bu tehditler üzerine U19 takımı hocalarımız ve yönetim kurulumuz ile görüşmeler yaparak U19 takımımızı sahaya kesmeyi kesti" dedi .

'GÜVENMEDİĞİM FUTBOLCU TOPLULUĞU İLE MAÇA ÇIKMAM'

Bu kesinti almaktaki en büyük sebeplerden birinin sahaya çıkmaması durumunda alacakları ceza ile alt lig düşmeleri olduğunu vurgulayan Başkan İbrahim Şahin, "Maçtan 2 saat önce A takımı oyuncuları sahaya çıktı 'Biz maça çıkıyorz' diyenlerde vardı, sosyal medya hesaplarında açıklamalar göstermişler. 5- 10 dakika sonra sahadan çekilemeyecekleri yerdeyken, maça çıkacağım ve benim kulübüm bu yüzden U19 takımımızla çıktık. Erokspor kazanırsa Van takımı da karşıdaki rakibi yenerse Vanspor şampiyonu oluyor."

"Biz kimsenin iç işlerine karışmıyoruz. ile çıkıyorsunuz' diyorlar. Biz kulübümüzün çıkarlarını gözetiyoruz. Bu zamana kadar da sonuna kadar gözettik. Gözetmeye de devam ediyor. Bu şekilde sosyal medya algısı yapmalarına gerek yok. Çıksınlar sahaya maçlarını oynasınlar. Biz kimseden ne maddi olarak ne de manevi olarak hiçbir şey almadık ve almayız. Biz mertçe ligimizi bitirdik. Sürecimizi tamamladık" diye konuştu.

Kulüp sözleşmeleri devam eden futbolcularla ilgili yönetim kurulu alacaklarını kaydeden Serik Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Şahin, "Devam'daki futbolcular katıldı. Son maçta Erbay Eker'e teşekkür ederim. Abiliğini gösterdi ve mertçe sahaya çıktı, oynadı" dedi.

Geçen sezon boyunca hiçbir futbolcunun kulübüne para kalmadığını, tüm borçlarını sıfırladıklarını aktaran Şahin, "Ben futbolcuların alacaklarına karşılık sahaya çıkmamalarını normal buluyorum. Karşılarında Esenler Erok, Vanspor girdabında sahaya çıkarlardı" diye konuştu.

'HESAPLARIMIZ İNCELENEBİLİR'

Esenler Erokspor'dan teşvik primi almaya dair iddialarına da yanıt veren Serik Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Şahin, "Banka hesaplarımız ve çevremizdeki kişilerin banka hesapları sonuna kadar incelenebilir. Biz bu kulübe kendi cebimizden para veriyoruz. Bazı kulüplerin şifaları asılsız ve mesnetsizdir. Doğruluğu kabul edilemez. Biz hayatımız boyunca böyle bir şey içine girmedik, girmiyoruz. Esenler Erokspor başkanı ile ben sadece bir gün önce maçtan önce antrenman sahasında oynamak istedi, bir kez daha katıldım ve ilk kez katıldım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.