Serik'te 100.Yıl Futbol Turnuvası bitti

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.10.2023 - 15:28, Güncelleme: 17.10.2023 - 15:28
 

Serik'te 100.Yıl Futbol Turnuvası bitti

Antalya'nın Serik ilçesinde Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla Cumhuriyet Ortaokulu tarafından düzenlenen 100. Yıl Futbol Turnuvası sona erdi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Ortaokulu'nda düzenlenen 100. Yıl Futbol Turnuvası final günü ve ödül töreni ile tamamlandı. Düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Milli Eğitim Şube Müdürü Tevfik Kılınç, Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu Müdürü Ali Bulut, Cumhuriyet Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Dursun Ünal, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı.  Cumhuriyet Ortaokulu beden eğitimi öğretmenleri Cihangir Subaşı ve Ramazan Cem Bulut tarafından yönetilen turnuvaya 15 takım katıldı. 'Küçükler' ve 'Yıldızlar' kategorilerinde oynanan turnuva sonucunda küçüklerde 6D sınıfı, yıldızlarda ise 8E sınıfı şampiyon oldu. Madalya ve kupa töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, "Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu tarafından düzenlenen 100. Yıl Futbol Turnuvası adına yakışır bir şekilde gerçekleşti. Şampiyon olan ve turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Böyle güzel ve anlamlı bir turnuvayı gerçekleştiren okulumuza, okul müdürümüze, öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.
Antalya'nın Serik ilçesinde Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla Cumhuriyet Ortaokulu tarafından düzenlenen 100. Yıl Futbol Turnuvası sona erdi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Ortaokulu'nda düzenlenen 100. Yıl Futbol Turnuvası final günü ve ödül töreni ile tamamlandı. Düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Milli Eğitim Şube Müdürü Tevfik Kılınç, Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu Müdürü Ali Bulut, Cumhuriyet Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Dursun Ünal, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı. 

Cumhuriyet Ortaokulu beden eğitimi öğretmenleri Cihangir Subaşı ve Ramazan Cem Bulut tarafından yönetilen turnuvaya 15 takım katıldı. 'Küçükler' ve 'Yıldızlar' kategorilerinde oynanan turnuva sonucunda küçüklerde 6D sınıfı, yıldızlarda ise 8E sınıfı şampiyon oldu.

Madalya ve kupa töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, "Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu tarafından düzenlenen 100. Yıl Futbol Turnuvası adına yakışır bir şekilde gerçekleşti. Şampiyon olan ve turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Böyle güzel ve anlamlı bir turnuvayı gerçekleştiren okulumuza, okul müdürümüze, öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.