Serik'te 130 okulda karne heyecanı

EĞİTİM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.01.2024 - 16:37, Güncelleme: 19.01.2024 - 16:37
 

Serik'te 130 okulda karne heyecanı

Antalya'nın Serik ilçesinde 2023-2024 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinde öğrenciler karne almanın heyecanını yaşadı.

 haberimizvar.net- 2022-2023 eğitim öğretim yılı birinci döneminde Serik'teki 130 okulda, 28 bin 494 öğrenci ve 1963 öğretmen karne sevinci yaşadı. Akçaalan İlkokulu'nda düzenlenen törende karnelerini alan öğrencilere tatilde okumaları için kitap hediye edildi. Törene Kaymakam Cemal Şahin, Serik İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Usta, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Teğmen Recep Çakır, Serik Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz de katıldı. Etkinlikte anasınıfı, özel eğitim sınıfı ve 4'üncü sınıf öğrencilerine karneleri törene katılınlar tarafından dağıtıldı.  Serik Kaymakamı Cemal Şahin, "2023-2024 öğretim yılımızın ilk dönemini tamamladık. Bu vesileyle Serik Akçaalan ilk okulumuzda karne dağıtım törenine katıldık. Öğrencilerimizin karne heyecanını yaşadık. Onlara karnelerini vermek suretiyle iyi tatiller diledik. Serik'te 28 bin öğrencimiz karne aldı. Öğretmenlerimiz, okullarımız bütün eğitim camiası olaraktan yorucu bir dönemi geride bıraktık. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum" dedi. Serik Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz de herkesin daha dinamik, dinlenmiş ve heyecanlı şekilde ikinci yarıyıl dönemini karşılamasını temenni etti.
Antalya'nın Serik ilçesinde 2023-2024 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinde öğrenciler karne almanın heyecanını yaşadı.

 haberimizvar.net- 2022-2023 eğitim öğretim yılı birinci döneminde Serik'teki 130 okulda, 28 bin 494 öğrenci ve 1963 öğretmen karne sevinci yaşadı. Akçaalan İlkokulu'nda düzenlenen törende karnelerini alan öğrencilere tatilde okumaları için kitap hediye edildi. Törene Kaymakam Cemal Şahin, Serik İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Usta, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Teğmen Recep Çakır, Serik Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz de katıldı. Etkinlikte anasınıfı, özel eğitim sınıfı ve 4'üncü sınıf öğrencilerine karneleri törene katılınlar tarafından dağıtıldı. 


Serik Kaymakamı Cemal Şahin, "2023-2024 öğretim yılımızın ilk dönemini tamamladık. Bu vesileyle Serik Akçaalan ilk okulumuzda karne dağıtım törenine katıldık. Öğrencilerimizin karne heyecanını yaşadık. Onlara karnelerini vermek suretiyle iyi tatiller diledik. Serik'te 28 bin öğrencimiz karne aldı. Öğretmenlerimiz, okullarımız bütün eğitim camiası olaraktan yorucu bir dönemi geride bıraktık. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum" dedi.

Serik Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz de herkesin daha dinamik, dinlenmiş ve heyecanlı şekilde ikinci yarıyıl dönemini karşılamasını temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.