Serik'te 83 sahipsiz hayvan sahiplendirildi

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.10.2023 - 13:29, Güncelleme: 09.10.2023 - 13:29
 

Serik'te 83 sahipsiz hayvan sahiplendirildi

Serik Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde açıldığı tarihten bu yana 230 köpek ve 420 kedi kısırlaştırılırken, 83 sahipsiz hayvan sahiplendirildi.

haberimizvar.net- Serik Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Belek Mahallesi'nde Nisan 2023'te hizmete açıldı. Sokakta başıboş sahipsiz köpek ve kedilere hizmet veren merkezde açıldığı tarihten bu yana 230 köpek ve 420 kedi kısırlaştırılırken, 83 sahipsiz hayvan da sahiplendirildi. Veterinerlik Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı veteriner hekim Rıfat Çelik ve 5 personelin görev yaptığı merkezde sokak hayvanlarına parazit mücadelesi, koruyucu aşı uygulamaları, kısırlaştırma, tanı ve tedavi hizmetlerinin verildiği belirtildi. Veteriner hekim Rıfat Çelik, "Belediyemize bağlı merkezde sokak hayvanlarına parazit mücadelesi, koruyucu aşı uygulamaları, kısırlaştırma, tanı ve tedavi hizmetleri veriyoruz. Bunun yanında açıldığımız günden bu yana 230 köpek, 420 kedi kısırlaştırıldı. Ayrıca 83 sahipsiz hayvan sahiplendirildi. Vatandaşlarımız Belek'teki merkezimize sokak hayvanlarını yapılacak her türlü işlem için getirebilir. Sokak hayvanlarını merkezimizde her türlü tedaviyi yapıp iyileştirdikten sonra ortamlarına geri bırakıyoruz" dedi.
Serik Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde açıldığı tarihten bu yana 230 köpek ve 420 kedi kısırlaştırılırken, 83 sahipsiz hayvan sahiplendirildi.

haberimizvar.net-  Serik Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Belek Mahallesi'nde Nisan 2023'te hizmete açıldı. Sokakta başıboş sahipsiz köpek ve kedilere hizmet veren merkezde açıldığı tarihten bu yana 230 köpek ve 420 kedi kısırlaştırılırken, 83 sahipsiz hayvan da sahiplendirildi. Veterinerlik Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı veteriner hekim Rıfat Çelik ve 5 personelin görev yaptığı merkezde sokak hayvanlarına parazit mücadelesi, koruyucu aşı uygulamaları, kısırlaştırma, tanı ve tedavi hizmetlerinin verildiği belirtildi.

Veteriner hekim Rıfat Çelik, "Belediyemize bağlı merkezde sokak hayvanlarına parazit mücadelesi, koruyucu aşı uygulamaları, kısırlaştırma, tanı ve tedavi hizmetleri veriyoruz. Bunun yanında açıldığımız günden bu yana 230 köpek, 420 kedi kısırlaştırıldı. Ayrıca 83 sahipsiz hayvan sahiplendirildi. Vatandaşlarımız Belek'teki merkezimize sokak hayvanlarını yapılacak her türlü işlem için getirebilir. Sokak hayvanlarını merkezimizde her türlü tedaviyi yapıp iyileştirdikten sonra ortamlarına geri bırakıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.