Serik'te başkan vatandaşı yumrukladı

SİYASET 28.03.2024 - 16:43, Güncelleme: 28.03.2024 - 16:58
 

Serik'te başkan vatandaşı yumrukladı

Serik, Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Adayı Enver Aputkan'ın bir vatandaşı tartaklayıp, yumruklaması olayıyla çalkalanıyor.

haberimizvar.net- Yerel seçimlerin en hareketli yerlerinden olan Serik'te yerel seçimlere 3 gün kala yaşanan bir olay, ilçeyi ve siyaset kulislerinde büyük yankı yaptı.Olay Serik'in Memduh Bey Caddesi'nde meydana geldi. Seçim çalışması yapan Serik Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan Adayı Enver Aputkan, kızını haksız yere işten çıkardığını öne sürüp oy vermeyeceğini söyleyen 70 yaşındaki Muhammet Büyükkaya isimli vatandaşı tartaklayıp, yumruk attı. Serik Belediye Başkanı ve BBP Başkan Adayı Enver Aputkan, ilçenin Memduh Bey Caddesi'nde esnaf ziyareti yaptığı sırada emekli esnaf Muhammet Büyükkaya (70) ile karşılaştı. Büyükkaya, iddiaya göre kızını haksız yere işten çıkardığı gerekçesiyle Enver Aputkan'a oy vermeyeceğini söyleyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine tartışma yaşandı. Çevredekiler araya girip, Enver Aputkan'ı sakinleştirmeye çalıştı. Ancak bu sırada Aputkan, Muhammet Büyükkaya'nın yüzüne yumruk atarak, tartakladı. 
Serik, Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Adayı Enver Aputkan'ın bir vatandaşı tartaklayıp, yumruklaması olayıyla çalkalanıyor.

haberimizvar.net- Yerel seçimlerin en hareketli yerlerinden olan Serik'te yerel seçimlere 3 gün kala yaşanan bir olay, ilçeyi ve siyaset kulislerinde büyük yankı yaptı.Olay Serik'in Memduh Bey Caddesi'nde meydana geldi. Seçim çalışması yapan Serik Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan Adayı Enver Aputkan, kızını haksız yere işten çıkardığını öne sürüp oy vermeyeceğini söyleyen 70 yaşındaki Muhammet Büyükkaya isimli vatandaşı tartaklayıp, yumruk attı.

Serik Belediye Başkanı ve BBP Başkan Adayı Enver Aputkan, ilçenin Memduh Bey Caddesi'nde esnaf ziyareti yaptığı sırada emekli esnaf Muhammet Büyükkaya (70) ile karşılaştı. Büyükkaya, iddiaya göre kızını haksız yere işten çıkardığı gerekçesiyle Enver Aputkan'a oy vermeyeceğini söyleyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine tartışma yaşandı. Çevredekiler araya girip, Enver Aputkan'ı sakinleştirmeye çalıştı. Ancak bu sırada Aputkan, Muhammet Büyükkaya'nın yüzüne yumruk atarak, tartakladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.