Serik'te CHP'nin 98. yıl dönümü kutlandı

YEREL 09.09.2021 - 14:58, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:58
 

Serik'te CHP'nin 98. yıl dönümü kutlandı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 98. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında CHP Serik İlçe Başkanlığı tarafından İlke Türkdoğan ve konuk sanatçı Suavi konseri düzenlendi.

haberimizvar.net- Serik parti binası önünde gerçekleştirilen konsere CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, diğer ilçe başkanları, partililer ve davetliler katıldı.  İlçe Başkanı İbrahim Demir, "Anadolu ve Rumeli Müdafaai Hukuk Cemiyeti işgal güçlerine karşı yaptığı şanlı direnişin emanetçileri olarak bizler Cumhuriyet Halk Partisi'nin birer bireyi olarak dimdik ayaktayız. CHP'nin öncüsü olan Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu partimiz onun izinden yürümeye devam edecektir. Partimiz 98 yıl önce 9 Eylül 1923'te kurulmuştur. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında biz de Serik'te bir dizi etkinlik düzenledik. Yıl dönümümüz kutlu olsun" dedi.  Kutlamada, İlke Türkdoğan ve konuk sanatçı Suavi konser verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 98. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında CHP Serik İlçe Başkanlığı tarafından İlke Türkdoğan ve konuk sanatçı Suavi konseri düzenlendi.

haberimizvar.net- Serik parti binası önünde gerçekleştirilen konsere CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, diğer ilçe başkanları, partililer ve davetliler katıldı.

 İlçe Başkanı İbrahim Demir, "Anadolu ve Rumeli Müdafaai Hukuk Cemiyeti işgal güçlerine karşı yaptığı şanlı direnişin emanetçileri olarak bizler Cumhuriyet Halk Partisi'nin birer bireyi olarak dimdik ayaktayız. CHP'nin öncüsü olan Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu partimiz onun izinden yürümeye devam edecektir. Partimiz 98 yıl önce 9 Eylül 1923'te kurulmuştur. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında biz de Serik'te bir dizi etkinlik düzenledik. Yıl dönümümüz kutlu olsun" dedi.

 Kutlamada, İlke Türkdoğan ve konuk sanatçı Suavi konser verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.