Serik'te doğa yürüyüşüne 60 kişi katıldı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.03.2024 - 16:47, Güncelleme: 11.03.2024 - 16:47
 

Serik'te doğa yürüyüşüne 60 kişi katıldı

Antalya'nın Serik ilçesinde Gençlik Merkezi tarafından 60 kişinin katılımıyla doğa yürüyüşü yapıldı.

haberimizvar.net- Serik Gençlik Merkezi tarafından geçen yıl başlatılan doğa yürüyüşleri kapsamında 10 Mart Pazar günü Akbaş Göleti, Etler Şelalesi ve Karapınar mevkiinde doğa turu yapıldı. Yaklaşık 9 kilometrelik ve 3 saat süren yürüyüşe 60 kişi katıldı. Katılımcılar hem Akbaş Göleti manzarası hem Etler Şelalesi ve Karapınar suyunun eşsiz güzelliklerini görme fırsatı buldu. Gençlik Merkezi Müdürü İsa Seyyar, "Sağlıklı bir yaşam ve stresten uzak bir hayat sürdürmek için aynı zamanda da ilçemizin güzelliklerini keşfetmek için Serikli doğa sporları tutkunlarını yürüyüşlerimize bekliyoruz. Ramazan ayı sonrası doğa yürüyüşlerimiz yeni rotalarla devam edecek" dedi. 
Antalya'nın Serik ilçesinde Gençlik Merkezi tarafından 60 kişinin katılımıyla doğa yürüyüşü yapıldı.

haberimizvar.net- Serik Gençlik Merkezi tarafından geçen yıl başlatılan doğa yürüyüşleri kapsamında 10 Mart Pazar günü Akbaş Göleti, Etler Şelalesi ve Karapınar mevkiinde doğa turu yapıldı. Yaklaşık 9 kilometrelik ve 3 saat süren yürüyüşe 60 kişi katıldı. Katılımcılar hem Akbaş Göleti manzarası hem Etler Şelalesi ve Karapınar suyunun eşsiz güzelliklerini görme fırsatı buldu.

Gençlik Merkezi Müdürü İsa Seyyar, "Sağlıklı bir yaşam ve stresten uzak bir hayat sürdürmek için aynı zamanda da ilçemizin güzelliklerini keşfetmek için Serikli doğa sporları tutkunlarını yürüyüşlerimize bekliyoruz. Ramazan ayı sonrası doğa yürüyüşlerimiz yeni rotalarla devam edecek" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.