Serik'te düğün ve konferans salonu açıldı

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.03.2024 - 12:27, Güncelleme: 27.03.2024 - 12:27
 

Serik'te düğün ve konferans salonu açıldı

Antalya'nın Serik ilçesinde iş insanı Fesih Tamince tarafından yaptırılan düğün ve konferans salonu hizmete açıldı.

haberimizvar.net- Kadriye Mahallesi'nde The Land of Legends Yönetim Kurulu Üyesi iş insanı Fesih Tamince tarafından yaptırılan düğün ve konferans salonunun açılış törenine Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, BBP MKYK Kurul Üyesi Şuayip Bozkurt, BBP Antalya İl Başkanı Mustafa Yılmaz, BBP Serik İlçe Başkanı Ramazan Durur, iş insanı Fesih Tamince, STK temsilcileri, BBP Serik Belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşan Belediye Başkanı Enver Aputkan, ilçeye yeni bir eseri kazandırmanın huzuru ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Aputkan, "Kadriye Mahallemizin düğün ve konferans salonuna ihtiyacı vardı. Yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde Legends Otel'in hemen karşısındaki bu alana yapmak için karar aldık. Ancak bizde komşuluk hakkı çok önemli. O nedenle Legends Otel Yönetim Kurulu Üyesi Fesih Tamince ile bir araya geldiğimiz bir ortamda buraya böyle bir proje düşüncemizin olduğunu ifade ettik. Sağ olsunlar hiç tereddüt etmeden seve seve 'Başkanım ne yapılmasa gerekiyorsa biz yapalım' dedi. İşte yatırımın, yatırımcının ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor. Geçmiş dönemde yine bir hayırsever yatırımcımız okul yaptırmıştı. O okula yatırımcımızın ismi verilmişti. Bugün burada Kadriye Mahallemize bu modern düğün ve konferans salonuna da 'Fesih Tamince Kadriye Düğün ve Konferans Salonu' ismini vermeyi uygun görüyoruz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun, Fesih Tamince'ye huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. Vatandaşların düğün ve konferans salonundan çok uygun fiyata faydalanabileceğini belirten Başkan Aputkan, "Salonumuzun çevre düzenlemesi belediyemiz tarafından yapıldı. Hizmete giren düğün ve konferans salonumuz kimseye ihaleye verilmeyecek, belediyemiz tarafından işletilecek. Salonumuzun ücreti ise piyasaya göre oldukça uygun olacak. Bu vesileyle düğün ve konferans salonumuz ilçemize ve Kadriye Mahallemize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. Yapılan duanın ardından protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi, ardından da iftar programı düzenlendi. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı iftar sonunda Belediye Başkanı Enver Aputkan, iş insanı Fesih Tamince'ye plaket ve Serik bıçağı takdim etti. 
Antalya'nın Serik ilçesinde iş insanı Fesih Tamince tarafından yaptırılan düğün ve konferans salonu hizmete açıldı.

haberimizvar.net- Kadriye Mahallesi'nde The Land of Legends Yönetim Kurulu Üyesi iş insanı Fesih Tamince tarafından yaptırılan düğün ve konferans salonunun açılış törenine Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, BBP MKYK Kurul Üyesi Şuayip Bozkurt, BBP Antalya İl Başkanı Mustafa Yılmaz, BBP Serik İlçe Başkanı Ramazan Durur, iş insanı Fesih Tamince, STK temsilcileri, BBP Serik Belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşan Belediye Başkanı Enver Aputkan, ilçeye yeni bir eseri kazandırmanın huzuru ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Aputkan, "Kadriye Mahallemizin düğün ve konferans salonuna ihtiyacı vardı. Yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde Legends Otel'in hemen karşısındaki bu alana yapmak için karar aldık. Ancak bizde komşuluk hakkı çok önemli. O nedenle Legends Otel Yönetim Kurulu Üyesi Fesih Tamince ile bir araya geldiğimiz bir ortamda buraya böyle bir proje düşüncemizin olduğunu ifade ettik. Sağ olsunlar hiç tereddüt etmeden seve seve 'Başkanım ne yapılmasa gerekiyorsa biz yapalım' dedi. İşte yatırımın, yatırımcının ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor. Geçmiş dönemde yine bir hayırsever yatırımcımız okul yaptırmıştı. O okula yatırımcımızın ismi verilmişti. Bugün burada Kadriye Mahallemize bu modern düğün ve konferans salonuna da 'Fesih Tamince Kadriye Düğün ve Konferans Salonu' ismini vermeyi uygun görüyoruz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun, Fesih Tamince'ye huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Vatandaşların düğün ve konferans salonundan çok uygun fiyata faydalanabileceğini belirten Başkan Aputkan, "Salonumuzun çevre düzenlemesi belediyemiz tarafından yapıldı. Hizmete giren düğün ve konferans salonumuz kimseye ihaleye verilmeyecek, belediyemiz tarafından işletilecek. Salonumuzun ücreti ise piyasaya göre oldukça uygun olacak. Bu vesileyle düğün ve konferans salonumuz ilçemize ve Kadriye Mahallemize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Yapılan duanın ardından protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi, ardından da iftar programı düzenlendi. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı iftar sonunda Belediye Başkanı Enver Aputkan, iş insanı Fesih Tamince'ye plaket ve Serik bıçağı takdim etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.