Serik'te evi yanan çiftin barınma sorunu çözülüyor

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.02.2024 - 15:59, Güncelleme: 05.02.2024 - 15:59
 

Serik'te evi yanan çiftin barınma sorunu çözülüyor

Antalya'da Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, yangında tek katlı evleri küle dönen Zeki ve Rebiş Öz (75) çiftini ziyaretinde yanan evlerinin yerine yenisinin yapılacağını söyledi. Başkan Aputkan, çiftin barınma ihtiyacının karşılanması için evlerinin bulunduğu alana geçici olarak konteynır yerleştirildiğini belirtti.

haberimizvar.net- Yangın, geçen cumartesi günü saat 12.00 sıralarında Alacami Mahallesi Hacıosmanlar mevkisinde Zeki Öz'e ait tek katlı evde yangın çıktı. İhbar üzerine orman işletme müdürlüğü personeli, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangın sırasında Rebiş Öz, komşularının yardımıyla evden çıktı. Ekiplerin müdahalesi sırasında evdeki eşyaların patlaması alevlerin kısa sürede yayılmasına sebep oldu. Yangın vatandaşlarında yardımıyla 1 saatte söndürüldü. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Rebiş Öz, vücudunun çeşitli yerlerinde yanıktan ve dumandan etkilendiği için sağlık ekiplerince Serik Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ev sahibi Zeki Öz'ün yangın çıktığında evde olmadığı, seraya çalışmaya gittiği, eşi Rebiş Öz'ün ise rahatsızlığı nedeniyle seraya gitmeyip evde kaldığı belirtildi. Rebiş Öz, tedavisi sonrası taburcu oldu.  Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, evi ve eşyaları yanan Zeki ve Rebiş Öz çiftini ziyaret etti. Öz çiftine geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Aputkan, ailenin barınma ihtiyacının karşılanması için geçici olarak konteynır yerleştirildiğini anlattı. Başkan Aputkan,   çifte en kısa sürede yeni ev yapacaklarını söyledi. Belediye ekipleri de yanan evin bulunduğu alanda temizlik çalışması yaptı.
Antalya'da Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, yangında tek katlı evleri küle dönen Zeki ve Rebiş Öz (75) çiftini ziyaretinde yanan evlerinin yerine yenisinin yapılacağını söyledi. Başkan Aputkan, çiftin barınma ihtiyacının karşılanması için evlerinin bulunduğu alana geçici olarak konteynır yerleştirildiğini belirtti.

haberimizvar.net- Yangın, geçen cumartesi günü saat 12.00 sıralarında Alacami Mahallesi Hacıosmanlar mevkisinde Zeki Öz'e ait tek katlı evde yangın çıktı. İhbar üzerine orman işletme müdürlüğü personeli, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangın sırasında Rebiş Öz, komşularının yardımıyla evden çıktı. Ekiplerin müdahalesi sırasında evdeki eşyaların patlaması alevlerin kısa sürede yayılmasına sebep oldu. Yangın vatandaşlarında yardımıyla 1 saatte söndürüldü. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Rebiş Öz, vücudunun çeşitli yerlerinde yanıktan ve dumandan etkilendiği için sağlık ekiplerince Serik Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ev sahibi Zeki Öz'ün yangın çıktığında evde olmadığı, seraya çalışmaya gittiği, eşi Rebiş Öz'ün ise rahatsızlığı nedeniyle seraya gitmeyip evde kaldığı belirtildi. Rebiş Öz, tedavisi sonrası taburcu oldu. 

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, evi ve eşyaları yanan Zeki ve Rebiş Öz çiftini ziyaret etti. Öz çiftine geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Aputkan, ailenin barınma ihtiyacının karşılanması için geçici olarak konteynır yerleştirildiğini anlattı. Başkan Aputkan,   çifte en kısa sürede yeni ev yapacaklarını söyledi. Belediye ekipleri de yanan evin bulunduğu alanda temizlik çalışması yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.