Serik'te iki otomobil çarpıştı, anne ve oğlu yaralandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2024 - 16:32, Güncelleme: 26.02.2024 - 16:32
 

Serik'te iki otomobil çarpıştı, anne ve oğlu yaralandı

Antalya'nın Serik ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada anne ve çocuğu yaralandı.

haberimizvar.net- Kaza, Belpınar Mahallesi'nde meydana geldi. Hayrettin A. idaresindeki 07 LE 660 plakalı otomobil ile Ahmet G. yönetimindeki 07 YM 647 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sürücülerin yaralanmadığı kazada, araçta yolcu olarak bulunan anne Sevim G. ile oğlu Utku G. yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası inceleme başlatıldı. 
Antalya'nın Serik ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada anne ve çocuğu yaralandı.

haberimizvar.net- Kaza, Belpınar Mahallesi'nde meydana geldi. Hayrettin A. idaresindeki 07 LE 660 plakalı otomobil ile Ahmet G. yönetimindeki 07 YM 647 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Sürücülerin yaralanmadığı kazada, araçta yolcu olarak bulunan anne Sevim G. ile oğlu Utku G. yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası inceleme başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.