Serik'te İstiklal Marşı'nın kabulünün yıldönümü kutlandı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.03.2024 - 15:28, Güncelleme: 12.03.2024 - 15:28
 

Serik'te İstiklal Marşı'nın kabulünün yıldönümü kutlandı

Antalya'nın Serik ilçesinde İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yılı kutlandı.

haberimizvar.net- İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 103. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla Serik Fen Lisesi tarafından hazırlanan program yapıldı. Serik Fen Lisesi Konferans Salonu'ndaki programa Kaymakam Cemal Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ayhan Aktürk, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Usta, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, şehit yakınları ve gaziler, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve İstiklal Marşı'nın kabulünü anlatan sunum gerçekleştirildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşma tarih öğretmeni Oktay Koca tarafından yapıldı. Program sonunda İlçe Mili Eğitim Müdürlüğünce, 'İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy' konulu, şiir resim ve kompozisyon yarışmalarda derece alan öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.
Antalya'nın Serik ilçesinde İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yılı kutlandı.

haberimizvar.net- İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 103. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla Serik Fen Lisesi tarafından hazırlanan program yapıldı. Serik Fen Lisesi Konferans Salonu'ndaki programa Kaymakam Cemal Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ayhan Aktürk, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Usta, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, şehit yakınları ve gaziler, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve İstiklal Marşı'nın kabulünü anlatan sunum gerçekleştirildi.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma tarih öğretmeni Oktay Koca tarafından yapıldı. Program sonunda İlçe Mili Eğitim Müdürlüğünce, ' İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy' konulu, şiir resim ve kompozisyon yarışmalarda derece alan öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.