Serik'te şampiyonluk kutlaması

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.03.2024 - 11:07, Güncelleme: 05.03.2024 - 11:07
 

Serik'te şampiyonluk kutlaması

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi'ne yükselen Serik Belediyespor takımı şampiyonluğu kutladı.

haberimizvar.net- Türkiye Voleybol 2. Ligi play-off müsabakalarında şampiyon olarak Erkekler 1. Ligi'ne yükselen Serik Belediyespor Voleybol Takımı için kutlama programı düzenlendi. Çınaraltı Meydanı'nda düzenlenen kutlama programına Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Serik Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Şahin, Serik Belediyespor Voleybol Takımı, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Şampiyonluk kupasını takım kaptanı Burak Kılıç'ın elinden teslim alan Belediye Başkanı Enver Aputkan, "2. Lig'de mücadele eden takımımız elde etmiş olduğu şampiyonluk sayesinde 1. Lige yükselme başarısı gösterdi ve bugün bunu kutlamak için bir araya geldik. Fazla değil iki yıl önce kurulan voleybol takımı önce bölgesel ligde mücadele etti grubunda şampiyon oldu, Isparta ilinde düzenlenen play-off müsabakalarında elde etmiş olduğu başarıyla Türkiye Voleybol 2. Ligi'ne yükselmeyi başardı. Yükselmiş olduğu 2. Lig'de daha ilk senemiz olmasına rağmen çok iyi mücadele ortaya koyarak kendi grubunda şampiyon olmayı başardı. Osmaniye ve Karaman ilinde düzenlenen play- off müsabakalarında da üst üste aldığı galibiyetlerle namağlup şekilde şampiyon olup bizlere birinci lige yükselme mutluluğunu yaşattılar. İnşallah önümüzdeki yıl 1. Lig'de takımımızın yanında olacağız. Kulüp başkanımızı, teknik ekibimizi ve sporcu kardeşlerimizi yürekten kutluyor hepsini alınlarından öpüyorum" dedi. Serik Belediyesi'nin görevinin sadece yol, alt yapı, üst yapı ve benzeri şeyler yapmak olmadığını, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunması gerektiğinin altını çizen Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, "Serik Belediyespor olarak futbol, voleybol, güreş ve yağlı güreş branşlarında faaliyet gösteriyoruz. Futbol takımımız 2. Lig'de, voleybol takımımız 1. Lig'e yükseldi. Yağlı güreşte bir güreşçimiz Kırkpınar'da başpehlivan oldu, onu da buradan kutluyorum. Alt yapımızda çok sayıda pehlivan yetişmeye devam ediyor. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da sportif faaliyetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu. 
Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi'ne yükselen Serik Belediyespor takımı şampiyonluğu kutladı.

haberimizvar.net- Türkiye Voleybol 2. Ligi play-off müsabakalarında şampiyon olarak Erkekler 1. Ligi'ne yükselen Serik Belediyespor Voleybol Takımı için kutlama programı düzenlendi. Çınaraltı Meydanı'nda düzenlenen kutlama programına Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Serik Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Şahin, Serik Belediyespor Voleybol Takımı, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Şampiyonluk kupasını takım kaptanı Burak Kılıç'ın elinden teslim alan Belediye Başkanı Enver Aputkan, "2. Lig'de mücadele eden takımımız elde etmiş olduğu şampiyonluk sayesinde 1. Lige yükselme başarısı gösterdi ve bugün bunu kutlamak için bir araya geldik. Fazla değil iki yıl önce kurulan voleybol takımı önce bölgesel ligde mücadele etti grubunda şampiyon oldu, Isparta ilinde düzenlenen play-off müsabakalarında elde etmiş olduğu başarıyla Türkiye Voleybol 2. Ligi'ne yükselmeyi başardı. Yükselmiş olduğu 2. Lig'de daha ilk senemiz olmasına rağmen çok iyi mücadele ortaya koyarak kendi grubunda şampiyon olmayı başardı. Osmaniye ve Karaman ilinde düzenlenen play- off müsabakalarında da üst üste aldığı galibiyetlerle namağlup şekilde şampiyon olup bizlere birinci lige yükselme mutluluğunu yaşattılar. İnşallah önümüzdeki yıl 1. Lig'de takımımızın yanında olacağız. Kulüp başkanımızı, teknik ekibimizi ve sporcu kardeşlerimizi yürekten kutluyor hepsini alınlarından öpüyorum" dedi.

Serik Belediyesi'nin görevinin sadece yol, alt yapı, üst yapı ve benzeri şeyler yapmak olmadığını, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunması gerektiğinin altını çizen Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, " Serik Belediyespor olarak futbol, voleybol, güreş ve yağlı güreş branşlarında faaliyet gösteriyoruz. Futbol takımımız 2. Lig'de, voleybol takımımız 1. Lig'e yükseldi. Yağlı güreşte bir güreşçimiz Kırkpınar'da başpehlivan oldu, onu da buradan kutluyorum. Alt yapımızda çok sayıda pehlivan yetişmeye devam ediyor. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da sportif faaliyetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.