Serik'teki asker eğlencesinde 1 kişiyi yaralayan şüpheli yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2024 - 14:05, Güncelleme: 06.02.2024 - 14:05
 

Serik'teki asker eğlencesinde 1 kişiyi yaralayan şüpheli yakalandı

Antalya’nın Serik ilçesinde asker eğlencesi sırasında rastgele silahıyla ateş açıp 1 kişiyi karın boşluğundan ağır yaralayan şüpheli gözaltına alındı.

haberimizvar.net- Olay, Serik ilçesine bağlı Eskiyörük Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, asker eğlencesi sırasında bir maganda tabancasıyla peş peşe ateş etti. O sırada kurşunlardan biri, alanda davetli olarak bulunan Abdullah K.’ya isabet etti. Bir anda yere yığılan Abdullah K.’yı gören diğer davetlilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Karın boşluğundan yaralanan Abdullah K., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Serik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı, buradan Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi. Jandarma ekipleri, ateş eden magandanın yakalanması için çalışma başlatırken, şüpheli Adem Y. olay sonrası görgü tanıklarının ifadesinden sonra yakalanıp gözaltına alındı. Yaralanan Abdullah K.’nın Serik Belediyesinde zabıta olarak görev yaptığı öğrenildi.
Antalya’nın Serik ilçesinde asker eğlencesi sırasında rastgele silahıyla ateş açıp 1 kişiyi karın boşluğundan ağır yaralayan şüpheli gözaltına alındı.

haberimizvar.net- Olay, Serik ilçesine bağlı Eskiyörük Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, asker eğlencesi sırasında bir maganda tabancasıyla peş peşe ateş etti. O sırada kurşunlardan biri, alanda davetli olarak bulunan Abdullah K.’ya isabet etti. Bir anda yere yığılan Abdullah K.’yı gören diğer davetlilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Karın boşluğundan yaralanan Abdullah K., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Serik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı, buradan Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi.

Jandarma ekipleri, ateş eden magandanın yakalanması için çalışma başlatırken, şüpheli Adem Y. olay sonrası görgü tanıklarının ifadesinden sonra yakalanıp gözaltına alındı. Yaralanan Abdullah K.’nın Serik Belediyesinde zabıta olarak görev yaptığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.