Serik'teki kavgada yaralanan askerlere ziyaret

YEREL (AA) - Anadolu Ajansı | 18.10.2023 - 10:55, Güncelleme: 18.10.2023 - 10:55
 

Serik'teki kavgada yaralanan askerlere ziyaret

Serik Kaymakamı Cemal Şahin, ilçede 2 kişinin öldüğü arazi anlaşmazlığı kavgasında yaralanan 2 jandarma personelini ziyaret etti.

haberimizvar.net- Şahin, Jandarma Astsubay Çavuş Yunus Oluk'u tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde, taburcu olan Uzman Jandarma Çavuş Ömer Faruk Akkuş'u da evinde ziyaret ederek, "geçmiş olsun" dileğinde bulundu. Şahin'e Belediye Başkanı Enver Aputkan, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Usta ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ayhan Aktürk eşlik etti. Ayrıca Serik'teki 20 mahalle muhtarı da Oluk'u hastanede ziyaret etti.
Serik Kaymakamı Cemal Şahin, ilçede 2 kişinin öldüğü arazi anlaşmazlığı kavgasında yaralanan 2 jandarma personelini ziyaret etti.

haberimizvar.net- Şahin, Jandarma Astsubay Çavuş Yunus Oluk'u tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde, taburcu olan Uzman Jandarma Çavuş Ömer Faruk Akkuş'u da evinde ziyaret ederek, "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Şahin'e Belediye Başkanı Enver Aputkan, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Usta ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ayhan Aktürk eşlik etti.

Ayrıca Serik'teki 20 mahalle muhtarı da Oluk'u hastanede ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.