Serik'teki kazada 4 kişi yaralandı

EKONOMİ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.03.2024 - 10:55, Güncelleme: 26.03.2024 - 10:55
 

Serik'teki kazada 4 kişi yaralandı

Antalya'nın Serik ilçesinde terminal girişinde yolcu otobüsü ile hafriyat kamyonunun çarpıştığı kazada 4 kişi hafif yaralandı.

haberimizvar.net- Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Serik ilçesi Orta Mahalle Belek yolu otobüs terminali önünde meydana geldi. Henüz sürücüsü tespit edilemeyen 26 ND 010 plakalı yolcu otobüs, kavşaktan dönüp terminale girmek istediği sırada karşı yönden gelen ve sürücüsü tespit edilemeyen 07 FCT 78 plakalı hafriyat kamyonuyla çarpıştı. Kazada otobüste bulunan 4 yolcu hafif yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. 4 yaralı ambulanslar ile Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Eskişehir'den Alanya'ya gittiği öğrenilen otobüsteki yolcuların ulaşımı kaza yerine getirilen başka bir otobüs ile sağlandı. Kaza nedeniyle kapanan yolda trafik akışı alternatif yollarla sağlandı. Polisin kazayla ilgili incelemesi sürüyor. 
Antalya'nın Serik ilçesinde terminal girişinde yolcu otobüsü ile hafriyat kamyonunun çarpıştığı kazada 4 kişi hafif yaralandı.

haberimizvar.net- Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Serik ilçesi Orta Mahalle Belek yolu otobüs terminali önünde meydana geldi. Henüz sürücüsü tespit edilemeyen 26 ND 010 plakalı yolcu otobüs, kavşaktan dönüp terminale girmek istediği sırada karşı yönden gelen ve sürücüsü tespit edilemeyen 07 FCT 78 plakalı hafriyat kamyonuyla çarpıştı. Kazada otobüste bulunan 4 yolcu hafif yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. 4 yaralı ambulanslar ile Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Eskişehir'den Alanya'ya gittiği öğrenilen otobüsteki yolcuların ulaşımı kaza yerine getirilen başka bir otobüs ile sağlandı. Kaza nedeniyle kapanan yolda trafik akışı alternatif yollarla sağlandı. Polisin kazayla ilgili incelemesi sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.