Serkut Bozkurt: Ahmet Hakan da para aldı

GÜNDEM 17.06.2021 - 00:21, Güncelleme: 17.06.2021 - 00:21
 

Serkut Bozkurt: Ahmet Hakan da para aldı

Sezgin Bakan Korkmaz’ın 12 gazeteciyi maaşa bağladığını söylemesi tartışma yarattı. Gazeteci Serkut Bozkurt, 12 gazeteciden birinin Ahmet Hakan olduğunu öne sürdü.

haberimizvar.net Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı olan Sedat Peker’in Sezgin Baran Korkmaz’ın oteline tehdit ve şantajla el konulduğu iddiasıyla başlayan tartışmalarda bir başka iddia daha ortaya atıldı. Gazeteci-yazar Murat Ağırel, Sedat Peker’in videolarında gündeme getirdiği gazetecilerle ilgili bir TV kanalının canlı yayınında “Sezgin Baran Korkmaz, ses kaydında 12 gazetecinin adını veriyor ve bu isimleri maaşa bağladığını söylüyor. Kaydı birçok kişiye dinletmiş” ifadelerini kullandı. Şule Aydın’ın YouTube yayınına konuk olan gazeteci Serkut Bozkurt, Murat Ağırel’in yazısında bahsettiği, Sezgin Baran Korkmaz’dan para alan 12 gazeteciden birinin Ahmet Hakan olduğunu öne sürdü.
Sezgin Bakan Korkmaz’ın 12 gazeteciyi maaşa bağladığını söylemesi tartışma yarattı. Gazeteci Serkut Bozkurt, 12 gazeteciden birinin Ahmet Hakan olduğunu öne sürdü.

haberimizvar.net

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı olan Sedat Peker’in Sezgin Baran Korkmaz’ın oteline tehdit ve şantajla el konulduğu iddiasıyla başlayan tartışmalarda bir başka iddia daha ortaya atıldı. Gazeteci-yazar Murat Ağırel, Sedat Peker’in videolarında gündeme getirdiği gazetecilerle ilgili bir TV kanalının canlı yayınında “Sezgin Baran Korkmaz, ses kaydında 12 gazetecinin adını veriyor ve bu isimleri maaşa bağladığını söylüyor. Kaydı birçok kişiye dinletmiş” ifadelerini kullandı. Şule Aydın’ın YouTube yayınına konuk olan gazeteci Serkut Bozkurt, Murat Ağırel’in yazısında bahsettiği, Sezgin Baran Korkmaz’dan para alan 12 gazeteciden birinin Ahmet Hakan olduğunu öne sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.