Servis ve yemek ücretleri ne olacak? Bakan açıkladı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 05.09.2023 - 10:56, Güncelleme: 05.09.2023 - 11:05
 

Servis ve yemek ücretleri ne olacak? Bakan açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, konuk olduğu Anadolu Ajansı Editör Masası'nda önemli açıklamalar yaptı.

haberimizvar.net- Bakan Tekin, özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine ilişkin bir açıklama yaptı. Tekin "Özel okullarla yaptığımız istişarelerde servis ve yemek ücretlerinde kamuoyunu rahatsız edecek artışlar yapmamalarının garantisini aldık" dedi. CEP TELEFONU YOK Yusuf Tekin, "(Okullarda) Böyle bir usul asla yok, ne kayıt ücreti ne bağış zorunluluğu var. Bu konuda velileri zorlayanları hem hukuk hem de sözlü olarak uyarıyoruz" diye konuştu. Milli Eğitim Bakanı Tekin, öğrencilerin cep telefonlarını derse girmeden teslim edeceklerini, öğretmenlerin de kötü örnek olmamaları adına sınıfa telefonla girmeyeceğini bildirdi.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, konuk olduğu Anadolu Ajansı Editör Masası'nda önemli açıklamalar yaptı.

haberimizvar.net- Bakan Tekin, özel okullardaki servis ve yemek ücretlerine ilişkin bir açıklama yaptı.

Tekin "Özel okullarla yaptığımız istişarelerde servis ve yemek ücretlerinde kamuoyunu rahatsız edecek artışlar yapmamalarının garantisini aldık" dedi.

CEP TELEFONU YOK

Yusuf Tekin, "(Okullarda) Böyle bir usul asla yok, ne kayıt ücreti ne bağış zorunluluğu var. Bu konuda velileri zorlayanları hem hukuk hem de sözlü olarak uyarıyoruz" diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanı Tekin, öğrencilerin cep telefonlarını derse girmeden teslim edeceklerini, öğretmenlerin de kötü örnek olmamaları adına sınıfa telefonla girmeyeceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.