SES’ten ‘sözleşme’ tepkisi

GÜNDEM 07.10.2021 - 14:53, Güncelleme: 07.10.2021 - 14:53
 

SES’ten ‘sözleşme’ tepkisi

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Antalya Şubesi ve Antalya Tabip Odası ceza yönetmeliği olarak nitelendirdikleri “Aile Hekimliği Ödeme ve Sözleşme Yönetmeliği”ne karşı basın açıklaması yaptı.

haberimizvar.net- Muratpaşa 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi önünde bir araya gelen sağlık emekçileri “ Ceza Yönetmeliğine Karşı Mücadeleden Vazgeçmiyoruz” pankartı açtı. Konuya dair açıklama yapan SES Antalya Şube Eş Başkanı Dr. Kaan Taşer “ASM çalışanlarının iş güvencesini ortadan kaldıran, ücretlerini ve kazanılmış haklarını gasp eden, görüş ve düşünce açıklama özgürlüğünü ortadan kaldıran ceza yönetmeliğine karşı mücadelemizi bu yönetmelik geri çekilene dek sürdüreceğiz” dedi.   MÜCADELEMİZ SÜRECEK SES Antalya Şube Eş Başkanı Dr. Kaan Taşer, açıklamasının devamında,  “İsteğimiz bu akıl ve çağdışı ceza yönetmeliğinin tamamen kaldırılmasıdır. Tepkilerini dile getiren biz sağlık çalışanlarına yönelik ücret kesintisi-ceza puanı uygulamaları susturma, boyun eğdirme çabaları tutmayacaktır. Bizler her zaman alanlarda olmaya, eleştirilerimizi, taleplerimizi söylemeye devam edeceğiz. Bu kölelik ve ceza yönetmeliği geri çekilinceye ASM de taleplerimiz doğrultusunda düzenlemeler yapılıncaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu. 
Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Antalya Şubesi ve Antalya Tabip Odası ceza yönetmeliği olarak nitelendirdikleri “Aile Hekimliği Ödeme ve Sözleşme Yönetmeliği”ne karşı basın açıklaması yaptı.

haberimizvar.net- Muratpaşa 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi önünde bir araya gelen sağlık emekçileri “ Ceza Yönetmeliğine Karşı Mücadeleden Vazgeçmiyoruz” pankartı açtı. Konuya dair açıklama yapan SES Antalya Şube Eş Başkanı Dr. Kaan Taşer “ASM çalışanlarının iş güvencesini ortadan kaldıran, ücretlerini ve kazanılmış haklarını gasp eden, görüş ve düşünce açıklama özgürlüğünü ortadan kaldıran ceza yönetmeliğine karşı mücadelemizi bu yönetmelik geri çekilene dek sürdüreceğiz” dedi.

 

MÜCADELEMİZ SÜRECEK

SES Antalya Şube Eş Başkanı Dr. Kaan Taşer, açıklamasının devamında,  “İsteğimiz bu akıl ve çağdışı ceza yönetmeliğinin tamamen kaldırılmasıdır. Tepkilerini dile getiren biz sağlık çalışanlarına yönelik ücret kesintisi-ceza puanı uygulamaları susturma, boyun eğdirme çabaları tutmayacaktır. Bizler her zaman alanlarda olmaya, eleştirilerimizi, taleplerimizi söylemeye devam edeceğiz. Bu kölelik ve ceza yönetmeliği geri çekilinceye ASM de taleplerimiz doğrultusunda düzenlemeler yapılıncaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.