Sevgi kazandı

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.04.2024 - 12:29, Güncelleme: 03.04.2024 - 12:29
 

Sevgi kazandı

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Antalya Bölge İdare Mahkemesi'nde 26 CHP'li belediye meclis üyesi ile birlikte mazbatasını aldı. Kocagöz, "Seçimde hep söyledim, sevgi kazandı, kardeşlik kazandı. Nefreti ve kavgayı değil, sevgiyi büyütmek için çalışacağız" dedi.

haberimizvar.net- 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Kepez'de oyların yüzde 44,17'sini alarak Kepez Belediye Başkanlığı'nı kazanan CHP'li Mesut Kocagöz, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi binasında gerçekleşen törenle İlçe Seçim Kurulu Başkanı Aydın Çolak'tan mazbatasını aldı. Törende ayrıca, 26 CHP'li meclis üyesine de mazbataları verildi. 'SEVGİ KAZANDI' Tören sonrası Bölge Adliye Mahkemesi önünde CHP'li meclis üyeleriyle fotoğraf çektiren Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, seçimin kazananının Kepez olduğunu söyledi. Seçim sonuçlarının Antalya'ya hayırlı olması dileğinde bulunan Mesut Kocagöz, “Seçimde hep söyledim, sevgi kazandı, kardeşlik kazandı. Biz bunu büyüteceğiz. Nefreti ve kavgayı değil, sevgiyi büyütmek için çalışacağız. Kepezli de mutlu olacak. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için, kadınlarımızın başının dik olması için, emeklilerimizin daha rahat yaşayabilmeleri için, engellilerimiz için projelerimizle beraber Kepez'e geliyoruz. Umarım bize güvenenlere mahcup olmayız" dedi.
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Antalya Bölge İdare Mahkemesi'nde 26 CHP'li belediye meclis üyesi ile birlikte mazbatasını aldı. Kocagöz, "Seçimde hep söyledim, sevgi kazandı, kardeşlik kazandı. Nefreti ve kavgayı değil, sevgiyi büyütmek için çalışacağız" dedi.

haberimizvar.net- 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Kepez'de oyların yüzde 44,17'sini alarak Kepez Belediye Başkanlığı'nı kazanan CHP'li Mesut Kocagöz, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi binasında gerçekleşen törenle İlçe Seçim Kurulu Başkanı Aydın Çolak'tan mazbatasını aldı. Törende ayrıca, 26 CHP'li meclis üyesine de mazbataları verildi.

'SEVGİ KAZANDI'

Tören sonrası Bölge Adliye Mahkemesi önünde CHP'li meclis üyeleriyle fotoğraf çektiren Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, seçimin kazananının Kepez olduğunu söyledi. Seçim sonuçlarının Antalya'ya hayırlı olması dileğinde bulunan Mesut Kocagöz, “Seçimde hep söyledim, sevgi kazandı, kardeşlik kazandı. Biz bunu büyüteceğiz. Nefreti ve kavgayı değil, sevgiyi büyütmek için çalışacağız. Kepezli de mutlu olacak. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için, kadınlarımızın başının dik olması için, emeklilerimizin daha rahat yaşayabilmeleri için, engellilerimiz için projelerimizle beraber Kepez'e geliyoruz. Umarım bize güvenenlere mahcup olmayız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.