'Sevgi' sergisi açıldı

KÜLTÜR 19.02.2024 - 14:13, Güncelleme: 19.02.2024 - 14:13
 

'Sevgi' sergisi açıldı

Bağımsız Sanat Hareketi'nin 2024 sergilerinde şubat ayının konusu sevgi olarak seçildi.

haberimizvar.net- Şubat ayının konusu sevgi olarak belirleyen Bağımsız Sanat Hareketi, 28 gönüllü sanatçının imzasıyla sergi açtı. Serginin dünyanın en çok ihtiyacı olan sevginin resimlediği, sevginin sadece sevgiliye duyulan aşk olmadığı, sevginin insan ve doğanın ruhunu besleyen tek gerçeklik olduğu anlatmak için hazırlandığı bildirildi. Konyaaltı Belediyesi Fuayesi'nde bugün açılan sevgi sergisi 23 Şubat'a kadar açık olacak. Sergiye Fahrettin Kaya, Öznur Gaydanoğlu, Mehmet Budak, Müge Gücü, Danila Çapar, Marhartta, Myronenko, Canan Ar, Nur Ekmekçioğlu, Ayşe Topçu, Yasemen Tosuner Yatıkçı, Mina Golzar, Reyhan Okan, Olga Mandrık, İren Toprak Matar, Gülen Baldan, Gül Yengin, Süreyya Turan, Rana Golzar, Sevda Kesim, Derya Baradakçı, Serpil Orul, Mrıyam Yecıyeva, Natavan Alıyeva, Banafsheh Baghbanı, Oksana Muraveva, Sultan Tok, Aynur Demir ve Beyhan Çetin isimli sanatçılar katılıyor.
Bağımsız Sanat Hareketi'nin 2024 sergilerinde şubat ayının konusu sevgi olarak seçildi.

haberimizvar.net- Şubat ayının konusu sevgi olarak belirleyen Bağımsız Sanat Hareketi, 28 gönüllü sanatçının imzasıyla sergi açtı. Serginin dünyanın en çok ihtiyacı olan sevginin resimlediği, sevginin sadece sevgiliye duyulan aşk olmadığı, sevginin insan ve doğanın ruhunu besleyen tek gerçeklik olduğu anlatmak için hazırlandığı bildirildi. Konyaaltı Belediyesi Fuayesi'nde bugün açılan sevgi sergisi 23 Şubat'a kadar açık olacak.

Sergiye Fahrettin Kaya, Öznur Gaydanoğlu, Mehmet Budak, Müge Gücü, Danila Çapar, Marhartta, Myronenko, Canan Ar, Nur Ekmekçioğlu, Ayşe Topçu, Yasemen Tosuner Yatıkçı, Mina Golzar, Reyhan Okan, Olga Mandrık, İren Toprak Matar, Gülen Baldan, Gül Yengin, Süreyya Turan, Rana Golzar, Sevda Kesim, Derya Baradakçı, Serpil Orul, Mrıyam Yecıyeva, Natavan Alıyeva, Banafsheh Baghbanı, Oksana Muraveva, Sultan Tok, Aynur Demir ve Beyhan Çetin isimli sanatçılar katılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.