Sezonun ilk balık mezadı Başkan Uysal’dan

YAŞAM 17.09.2022 - 12:13, Güncelleme: 17.09.2022 - 12:13
 

Sezonun ilk balık mezadı Başkan Uysal’dan

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, av yasağının sona ermesinin ardından Antalya Balıkçı Barınağı’nda sezonun ilk balık mezadına katıldı. Dualarla başlayan yeni sezonda Başkan Uysal, hayırlı ve bereketli bir yıl diledi.

haberimizvar.net- Başkan Uysal, Akdeniz’de av yasağının sona ermesinin ardından yeniden denizlere açılan balıkçılarla bir araya geldi, gün doğmadan Antalya Balıkçı Barınağı’nda yapılan sezonunun ilk mezadına katıldı. Davul ve zurnayla karşılanan Başkan Uysal’a ziyaretinde Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, Antalya Semt Pazarcıları Odası Başkanı Metin Bucak eşlik etti. Balıkçı Barınağı’nda sezonun dualarla açılırken Başkan Uysal, yılın hayırlı ve bereketli olmasını diledi. Balıkçılığının hem insanlarını sağlıklı beslenmesi hem de bir ekmek kapısı olarak çok değerli olduğunu dile getiren Başkan Uysal, “Ancak denizlerimizdeki kirlilik, küresel iklim değişikliği insan neslini tehdit eder hale geldi. Her memleket, her hükümet gereken tedbirleri almak zorundadır” dedi. Başkan Uysal, konuşmasının ardından “Alan satan hayrını görsün” diyerek sezonunun ilk ihalesini yaptı.  
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, av yasağının sona ermesinin ardından Antalya Balıkçı Barınağı’nda sezonun ilk balık mezadına katıldı. Dualarla başlayan yeni sezonda Başkan Uysal, hayırlı ve bereketli bir yıl diledi.

haberimizvar.net- Başkan Uysal, Akdeniz’de av yasağının sona ermesinin ardından yeniden denizlere açılan balıkçılarla bir araya geldi, gün doğmadan Antalya Balıkçı Barınağı’nda yapılan sezonunun ilk mezadına katıldı. Davul ve zurnayla karşılanan Başkan Uysal’a ziyaretinde Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, Antalya Semt Pazarcıları Odası Başkanı Metin Bucak eşlik etti.

Balıkçı Barınağı’nda sezonun dualarla açılırken Başkan Uysal, yılın hayırlı ve bereketli olmasını diledi. Balıkçılığının hem insanlarını sağlıklı beslenmesi hem de bir ekmek kapısı olarak çok değerli olduğunu dile getiren Başkan Uysal, “Ancak denizlerimizdeki kirlilik, küresel iklim değişikliği insan neslini tehdit eder hale geldi. Her memleket, her hükümet gereken tedbirleri almak zorundadır” dedi. Başkan Uysal, konuşmasının ardından “Alan satan hayrını görsün” diyerek sezonunun ilk ihalesini yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.