Sıcaklık arttı, kan azaldı

GÜNDEM 11.08.2023 - 14:59, Güncelleme: 11.08.2023 - 15:31
 

Sıcaklık arttı, kan azaldı

Sıcaklıkların artmasıyla kan bağışları azalmaya başladı. Bunun üzerine Kızılay, bağışçılarına kısa mesaj göndererek, bağışta bulunulmasını istedi.

haberimizvar.net- Artan hava sıcaklıkları nedeniyle azalan kan bağışları, Kızılay'daki kan stoklarının azalmasına yol açtı. Kızılay da önümüzdeki dönemde daha büyük sorunların yaşanmaması adına vatandaşlara seslendi ve kan bağışında bulunulmasını istedi.    Antalya Kızılay’dan bağışçılara gönderilen kısa mesajda bu ifadelere yer verildi: “Artan hava sıcaklıkları nedeniyle kan bağışları azalmıştır. Sizleri haftanın her günü açık olan 11:00-14:00 /15:00-19:30 saatleri arasında Kapalıyol Akbank önündeki birimimizde kan bağışına davet ediyoruz. Sana ihtiyacımız var Kan Dostum””
Sıcaklıkların artmasıyla kan bağışları azalmaya başladı. Bunun üzerine Kızılay, bağışçılarına kısa mesaj göndererek, bağışta bulunulmasını istedi.

haberimizvar.net- Artan hava sıcaklıkları nedeniyle azalan kan bağışları, Kızılay'daki kan stoklarının azalmasına yol açtı. Kızılay da önümüzdeki dönemde daha büyük sorunların yaşanmaması adına vatandaşlara seslendi ve kan bağışında bulunulmasını istedi. 

 

Antalya Kızılay’dan bağışçılara gönderilen kısa mesajda bu ifadelere yer verildi:

“Artan hava sıcaklıkları nedeniyle kan bağışları azalmıştır. Sizleri haftanın her günü açık olan 11:00-14:00 /15:00-19:30 saatleri arasında Kapalıyol Akbank önündeki birimimizde kan bağışına davet ediyoruz. Sana ihtiyacımız var Kan Dostum””

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.