Sigaraya bir zam daha!

GÜNDEM 04.09.2023 - 09:59, Güncelleme: 04.09.2023 - 10:18
 

Sigaraya bir zam daha!

Son dakika… Sigaraya bir zam daha yapıldı.

haberimizvar.net- Temmuz ayında gerçekleşen son sigara zammının ardından en düşük fiyatlı sigara 41 TL'ye çıkmıştı. Bugün, Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından yeni sigara zammı hakkında bir paylaşım yaptı. Aybaş paylaşımında Philip Morris sigara grubuna 5 TL zam yapıldığını belirtti. Bu son güncellemeyle birlikte, 4 Eylül 2023 itibarıyla sigara fiyatlarında güncel durum şöyle oldu: En ucuz sigara fiyatı: 46 TL   En pahalı sigara fiyatı (Philip Morris): 51 TL
Son dakika… Sigaraya bir zam daha yapıldı.

haberimizvar.net- Temmuz ayında gerçekleşen son sigara zammının ardından en düşük fiyatlı sigara 41 TL'ye çıkmıştı. Bugün, Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından yeni sigara zammı hakkında bir paylaşım yaptı. Aybaş paylaşımında Philip Morris sigara grubuna 5 TL zam yapıldığını belirtti.

Bu son güncellemeyle birlikte, 4 Eylül 2023 itibarıyla sigara fiyatlarında güncel durum şöyle oldu:

En ucuz sigara fiyatı: 46 TL

 

En pahalı sigara fiyatı (Philip Morris): 51 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.