Sigaraya zam üstüne zam

EKONOMİ 07.09.2023 - 13:53, Güncelleme: 07.09.2023 - 13:53
 

Sigaraya zam üstüne zam

Sigaraya art arda zamlar geliyor. BAT, T&T ve Imperial Tobacco markalarına ait sigaralar zamlandı.

haberimizvar.net- BAT, T&T ve Imperial Tobacco gruplarının sigara markalarına da zam geldi. 6 Eylül itibariyle BAT sigara fiyatları listesi ve T&T sigara fiyat listesi, 7 Eylül tarihinden itibaren ise İmperial Tobacco sigara fiyat listesi zamlandı. BAT grubu sigaralarda Kent D Line 48 TL, Kent D Range 48 TL, Kent (Blue, Grey, White) 50 TL, Kent Slims ise 52 TL'ye yükseldi. YENİ FİYAT LİSTELERİ  
Sigaraya art arda zamlar geliyor. BAT, T&T ve Imperial Tobacco markalarına ait sigaralar zamlandı.

haberimizvar.net- BAT, T&T ve Imperial Tobacco gruplarının sigara markalarına da zam geldi.

6 Eylül itibariyle BAT sigara fiyatları listesi ve T&T sigara fiyat listesi, 7 Eylül tarihinden itibaren ise İmperial Tobacco sigara fiyat listesi zamlandı.

BAT grubu sigaralarda Kent D Line 48 TL, Kent D Range 48 TL, Kent (Blue, Grey, White) 50 TL, Kent Slims ise 52 TL'ye yükseldi.

YENİ FİYAT LİSTELERİ
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.