''Sigorta bilinci artırılmalı''

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.09.2023 - 15:44, Güncelleme: 26.09.2023 - 15:44
 

''Sigorta bilinci artırılmalı''

MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, 25 Eylül- 1 Ekim tarihlerinde arasında kutlanan Sigorta Haftası dolayısıyla açıklama yaparak sigorta bilincinin artırılması, sigortanın tabana yayılmasının önemine vurgu yaptı.

haberimizvar.net- Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin 25 Eylül- 1 Ekim tarihlerinde arasında kutlanan Sigorta Haftası dolayısıyla açıklama yaparak tüm sigorta sektörü ve çalışanlarının haftasını kutladı. Sigorta bilincinin artırılması, sigortanın tabana yayılması için haftanın önemine değinen Başkan Güngör, bu yıl Sigorta Haftası'nın 'Deprem ve Doğal Afetlere Hazırlıkta Sigorta Sektörünün Önemi' temasıyla kutlandığını kaydetti. Modern dünyada sigortanın önemine değinen Başkan Güngör, "Ekonomik büyümenin, ticareti artırmanın temel unsurlarından birisi de sigorta sistemidir" dedi. Etkin risk yönetimi için güçlü bir sigorta sektörüne ihtiyaç olduğunun altını çizen Başkan Güngör, "Güçlü bir sigorta sektörü istikrarlı bir kalkınma mücadelesinin formülüdür. Ekonomik gelişmemiz ve varlıklarımızın güvence altına alınabilmesi için karşı karşıya kalacağımız risklerin sigortalanması gerekmektedir. Çünkü ekonomi ve ticaret, risk demektir. Risk olmadan büyüme olmaz" diye konuştu. "Sigorta acenteden alınır" diyen Başkan Güngör, "Yaşamımızı ve değer verdiklerimizi güvence altına almak, hayatımızdaki riskleri en aza indirmek için sigortayı acenteden alalım" dedi. Başkan Güngör, MATSO olarak sigorta sektörüne daima destek olduklarını ve olmaya da devam edecekleri ifade etti. 
MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, 25 Eylül- 1 Ekim tarihlerinde arasında kutlanan Sigorta Haftası dolayısıyla açıklama yaparak sigorta bilincinin artırılması, sigortanın tabana yayılmasının önemine vurgu yaptı.

haberimizvar.net- Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin 25 Eylül- 1 Ekim tarihlerinde arasında kutlanan Sigorta Haftası dolayısıyla açıklama yaparak tüm sigorta sektörü ve çalışanlarının haftasını kutladı. Sigorta bilincinin artırılması, sigortanın tabana yayılması için haftanın önemine değinen Başkan Güngör, bu yıl Sigorta Haftası'nın 'Deprem ve Doğal Afetlere Hazırlıkta Sigorta Sektörünün Önemi' temasıyla kutlandığını kaydetti.

Modern dünyada sigortanın önemine değinen Başkan Güngör, "Ekonomik büyümenin, ticareti artırmanın temel unsurlarından birisi de sigorta sistemidir" dedi.

Etkin risk yönetimi için güçlü bir sigorta sektörüne ihtiyaç olduğunun altını çizen Başkan Güngör, "Güçlü bir sigorta sektörü istikrarlı bir kalkınma mücadelesinin formülüdür. Ekonomik gelişmemiz ve varlıklarımızın güvence altına alınabilmesi için karşı karşıya kalacağımız risklerin sigortalanması gerekmektedir. Çünkü ekonomi ve ticaret, risk demektir. Risk olmadan büyüme olmaz" diye konuştu.

" Sigorta acenteden alınır" diyen Başkan Güngör, "Yaşamımızı ve değer verdiklerimizi güvence altına almak, hayatımızdaki riskleri en aza indirmek için sigortayı acenteden alalım" dedi. Başkan Güngör, MATSO olarak sigorta sektörüne daima destek olduklarını ve olmaya da devam edecekleri ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.