Şiir Kafe’nin 2. şubesi açıldı

24.11.2020 - 10:26, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Şiir Kafe’nin 2. şubesi açıldı

İşletmeciliğini Yücel Karakılıç’ın yaptığı Şiir Kafe’nin 2. Şubesi törenle açıldı

haberimizvar.net-Daha önce Tonguç Caddesi üzerinde açtığı Şiir Kafe ile büyük beğeni kazanan Yücel Karakılıç, kafenin ikinci şubesini Teomanpaşa Caddesi üzerinde açtı. Her sabah simit, börek ve tatlı çeşitleriyle hizmet verilecek olan Şiir Kafe’nin açılışında konuşan işletmeci Yücel Karakılıç, “Hem şiir sever, hem de şiir yazan biri olarak Şiir Kafe’mizin ikinci şubesini açma kararı aldık” dedi. ŞİİR KÖŞESİ OLUŞTURACAK Şiir seven herkesi kafeye beklediklerini ifade eden Kılıç, ilerleyen zamanda şiir dinletisi yapabileceklerini ve şairlerin fotoğrafları ile önemli şiirlerini dekor olarak kullanacaklarını söyledi. Şiir Kafe, sabah 7 ile akşam 6 arasında açık olacak. Açılışa ANTDİL Kurucusu İrfan Cengiz,  FHC Sahne Sanatları Akademisi Kurucusu Fatih Haktan Coşkun, Ateş Eğitim Kurumları Kurucusu Mehmet Ateş ile  Karakılıç ailesi katıldı.
İşletmeciliğini Yücel Karakılıç’ın yaptığı Şiir Kafe’nin 2. Şubesi törenle açıldı

haberimizvar.net-Daha önce Tonguç Caddesi üzerinde açtığı Şiir Kafe ile büyük beğeni kazanan Yücel Karakılıç, kafenin ikinci şubesini Teomanpaşa Caddesi üzerinde açtı. Her sabah simit, börek ve tatlı çeşitleriyle hizmet verilecek olan Şiir Kafe’nin açılışında konuşan işletmeci Yücel Karakılıç, “Hem şiir sever, hem de şiir yazan biri olarak Şiir Kafe’mizin ikinci şubesini açma kararı aldık” dedi.

ŞİİR KÖŞESİ OLUŞTURACAK

Şiir seven herkesi kafeye beklediklerini ifade eden Kılıç, ilerleyen zamanda şiir dinletisi yapabileceklerini ve şairlerin fotoğrafları ile önemli şiirlerini dekor olarak kullanacaklarını söyledi. Şiir Kafe, sabah 7 ile akşam 6 arasında açık olacak. Açılışa ANTDİL Kurucusu İrfan Cengiz,  FHC Sahne Sanatları Akademisi Kurucusu Fatih Haktan Coşkun, Ateş Eğitim Kurumları Kurucusu Mehmet Ateş ile  Karakılıç ailesi katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.